FSR modu yapmak istediğimde oyundan atıyor. Bilen, daha önce yapmış olan var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Epic Games Store yükleme klasörüne git (genellikle C:/Program Files (X86)/Epic Games/Launcher)
Portal/Extras/Overlay'e gidin
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping.exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın
Ve mod klasöründen (220) kurmanız lazım. MSI Afterburner gibi uygulamalar da kapalı olmalı.
Bu da test, çok uzun değil ama modu kurmadan önce 42 vs. görsem mutlu oluyordum (orj grafiklerde)
Video da gözükmemiş ama 40'tan aşağı düşmüyor FPS. Biraz şımarık olduğum için grafikleri kökledim yoksa daha fazla olurdu FPS
Video işlenmemiş.
Arada giren drop ve kasmalar ben oynarken yoktu videodan olduğunu düşünüyorum.
Portal/Extras/Overlay'e gidin
EOSOverlayRenderer-Win32-Shipping.exe ve EOSOverlayRenderer-Win64-Shipping.exe dosyalarını disabled-EOSOverlayRenderer.exe gibi başka bir adla yeniden adlandırın
Ve mod klasöründen (220) kurmanız lazım. MSI Afterburner gibi uygulamalar da kapalı olmalı.
1050 Ti, i5 9400F, 16 GB RAM.
Video da gözükmemiş ama 40'tan aşağı düşmüyor FPS. Biraz şımarık olduğum için grafikleri kökledim yoksa daha fazla olurdu FPS
Video işlenmemiş.
Arada giren drop ve kasmalar ben oynarken yoktu videodan olduğunu düşünüyorum.
Moddan kaynaklı bir durum. Horizon hem FSR 1.0 destekliyor hem de lukefz tarafından destek verilmemesi oluşturuyor olabilir.
docs.google.com
@alperen ayrıca hangi sürüm ile denediniz?
LukeFZ FSR2FSR3 Mod Setup Wizard Profile
Peki teşekkürler...Moddan kaynaklı bir durum. Horizon hem FSR 1.0 destekliyor hem de lukefz tarafından destek verilmemesi oluşturuyor olabilir.
![]()
docs.google.com
Moddan kaynaklı bir durum. Horizon hem FSR 1.0 destekliyor hem de lukefz tarafından destek verilmemesi oluşturuyor olabilir.
![]()
docs.google.com
7.4 - 8.0 arasını denedim.
@alperen hocam internette testleri gördüm. Ne zaman alıyorsunuz hatayı?
İntroda.
Bu video belki yardımcı olur. Aynılarını yapabilirsin.
Aynısını yaptım olmadı.
III. Osman
Yetkin
Sıkıntılı bir duruma benziyor. Hayır'a tıklayıp yeniden denemenizi tavsiye ediyorum
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle