Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Kirpi yemiştim oda horoz gibiydi.
- Makaleler
- 3
Bir kere yetiştirip yemiştik. Bence pek bir farkı yok tavuktan. Tavuk olsun ama farklı olsun diyorsanız hindi yiyin.
Yok hayatımda hiç dinazor yemedim.
Ömürlerinin uzun olması hancı kurdu yemelerinden geliyormuş.Domuzun sağlığa zararlı olduğuna ben inanmıyorum arkadaş.(Gerçi siz öyle bir iddia'da bulunmamışsınız da aklıma geldi şimdi yazayım dedim )Japonlar höpür höpür götürüyor ve bir çok ülke daha. Hepsinin ortalama yaşamı bizimkilerden uzun.
Sağ olasın.Horoz yerine tavuk kullansan da olur ama benim tercihim köyde yetişen gezen tavuklardan yana, eti dâhâ da aromatik olduğu için lezzetli oluyor her zaman.
Bir düdüklü, birkaç yufka ve fırın varsa rahatsın, zahmetli iş değil.
Tavuğu haşla, suyuyla yufkaları ıslat fırına ver, börek pişince yine ıslat bitti.Tarifi vardır internette.
Hocam hiçbir fikrim yok domuzun sağlığa etkisinden, işin detaylarını bilmiyorum yani. Ben yediğimde hiçbir sorun olmamıştı ama mide hassassa ve farklı olduğu için dokunabilir de, denemeden bilemeyiz.Fırsatını bulursam denerim, yağlı gözüken bir et ama tadı yiyince belli olur.
Ayrıca domuz etinden mikrop veya bakteri kapma vakaları sıklıkla yaşanıyor mu?
Dönerden mide mikrobu kaptım, ayrıca tavuk etinden zehirlendiğim de oldu. Bahtsız adamım yani.
Türkiye'de çoğu paketlenmiş ürün kimyasal ve tatlandırıcıdan ibaret, Avrupa'daki çikolataların yenilebilir olma sebebi kaliteli içerik kullanılması sebebiyle olmalı.
Deve eti öneririm ama bak, yediğim en güzel ve lezzetli et. Yumuşacık, yemesi de kolay, ağızda da çok güzel bir tat bırakıyor.
Nerede yediniz? Kirpi satışı yasakmış, avlayıp yediyseniz de insan sağlığına çok tehlikeliymiş.
Kazakistan'da at eti yemiştim sanırım en ütopik olanı bu benim hayatımda. Domuz vb. saymıyorum onlar farklı bir yerde. Horoz sert olur biraz daha kişiden kişiye değişiyor.. Ya çok seviliyor ya da nefret ediliyor.
Uyuyan Sincap
Üstün
Milyon dolar verseler gene yemem onu Müslüman'lara haram değil miydi niye yiyorsunuz?
Ateistim
ReloadingData
Yetkin
Nerede yediniz? Kirpi satışı yasakmış, avlayıp yediyseniz de insan sağlığına çok tehlikeliymiş.
Yıllar oldu hocam taaa 10 seneden fazla olmuştur.
6 yaşındayken Sıdıka teyze (komşu) popomu ıssırmıştı. Sonrasında ağladığımı hatırlıyorum. Birkaç gün sonra da Sıdıka teyze pişmiş horoz eti gönderdi bize. Bildiğin bana zarar verdiği için onu infaz etmişti. Tadı intikam duygusuyla birlikte tadıldığında muazzamdı.
Dipnot: Yaşlandığı için kesildiğini ve bize ondan gönderdiğini yıllar sonra öğrendim
Sıdıka teyze değil Sıdıka teyzenin horozu popomu ıssırmıştı 
Dipnot: Yaşlandığı için kesildiğini ve bize ondan gönderdiğini yıllar sonra öğrendim
Cümleyi eksik yazmışım6 yaşındayken Sıdıka teyze (komşu) popomu ıssırmıştı. Sonrasında ağladığımı hatırlıyorum. Birkaç gün sonra da Sıdıka teyze pişmiş horoz eti gönderdi bize. Bildiğin bana zarar verdiği için onu infaz etmişti. Tadı intikam duygusuyla birlikte tadıldığında muazzamdı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-