Buradaki arabalar da tekli ancak regular mi sence? Hatali soylemde bulunup sonra savunma yapmaya neden calisiyorsun ki? Adam bu seri hakkinda soru sormus. Sen regular seriler icin cevap vermissin. Bunlar regular mi?
Canım kardeşim benim orada arkadaşın sorduğu seri fiyatı için ''tekli araba fiyatı x 1.5 oluyor genellikle'' demişim. Bu söylemde tekli arabadan kastımın regular olduğunu anlamamak zor da hadi anlamadın. Hadi kapasite buna el vermedi diyelim. Oradan nasıl benim regular modeller için cevap vermiş olduğum anlamını çıkarabildin? Bu nokta işte bambaşka bir nokta.

Tamam dostum sen haklisin. Kusuruma bakmayin azizim.

Hocam DR'a gidin. 170 TL'ye cok yakin bir fiyat olacagina eminim.

Son düzenleme:
Buna ne denir ki simdi? Hem diyorsun ki ben tekli araba derken regular arabalari kast ettim. Sonra diyorsun ki benim bu soylemimden regular modeller icin cevap verdigimi nereden cikardin. E kendin dedin iste. Demediysen bile regular modeller 100 liraya satildigina gore senin de soyleminle "cok zor degil anlamak. Kapasite mi yetmedi ne oldu?"
Tekli araba ile ifade etmek istediğim regular modellerin günümüzde mağazalardaki satış fiyatı: 100 TL

Neon Speeders gibi premium olmayan özel serilerin genellikle mağazalardaki fiyatlandırma şekli: Tekli model (regular) fiyatı x 1.5

Basit bir matematik bilgisi gerektiren çarpma işlemi ile 100 x 1.5 = 150 sonucuna ulaşıyoruz ve anlıyoruz ki ''Neon Speeders D&R'da kaç TL?'' sorusuna vermiş olduğum cevap 150 TL imiş.

Sen okuduklarını anlama işini kavrayana kadar ben burada bu savaşı vermeye devam edeceğim. Bunu da anlamadıysan bir grafik çizerek açıklayacağım. Canım kardeşim her şey senin iyiliğin için.