Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda Hotline Miami'yi bitirdim, bir melee ile herkese tek atma olayı çok hoşuma gitti. Oyundaki adam öldürme mekaniğine bayıldım. Bunun gibi başka oyunlar var mıdır?

Ağır Hotline Miami fanı olarak önerim 2. oyunu alıp orada ki insanların yaptığı bölümleri oynaman.

Ama farklı bir oyun istiyor isen;
  • 12 Is Better Than 6
  • Ruiner
  • Katana Zero
  • Heat Signature
Hocam, 2. oyuna yeni başladım, daha ilk capture'da bile sadece melee oynayarak inanılmaz zorlandım, 2. oyun ilkine göre daha mı zor yoksa ben mi kötü oynamışım? High Score'u bile geçemedim 500 puanla.

hotline miami time GIF by 505 Games

1 daha çok vur geç tadında. Fazla hikaye yok. 2 karakter olarak daha az ama her karakterin oynanışı daha özel hissettiriyor. Üstüne hikaye daha iyi.

1. oyunu tam bitirmedi isen önerim tüm başarımları veya maskeleri toplamaya çalışman. Ek olarak oyunda gizli bir son var. Baykuş şapkası takıp harflerin hepsini bulabilirsen gizli bir yer açılıyor. Hangi bölüm olduğunu tam hatırlamıyorum.

hotline miami time GIF by 505 Games

1 daha çok vur geç tadında. Fazla hikaye yok. 2 karakter olarak daha az ama her karakterin oynanışı daha özel hissettiriyor. Üstüne hikaye daha iyi.

1. oyunu tam bitirmedi isen önerim tüm başarımları veya maskeleri toplamaya çalışman. Ek olarak oyunda gizli bir son var. Baykuş şapkası takıp harflerin hepsini bulabilirsen gizli bir yer açılıyor. Hangi bölüm olduğunu tam hatırlamıyorum.
İlk oyunda gizli son için uğraşmadım ama tüm maskeleri topladım. Zaten daha görevleri zar zor geçiyorum. İlk kez bu tip bir oyun oynadığım için çok zor geliyor