Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Deadbolt
Katana Zero
Dead Cells
Party Hard 1-2
Katana Zero
Dead Cells
Party Hard 1-2
- Makaleler
- 9
Ağır Hotline Miami fanı olarak önerim 2. oyunu alıp orada ki insanların yaptığı bölümleri oynaman.
Ama farklı bir oyun istiyor isen;
- 12 Is Better Than 6
- Ruiner
- Katana Zero
- Heat Signature
Son düzenleme:
Dead Cells.
Visal
Yetkin
Hocam, 2. oyuna yeni başladım, daha ilk capture'da bile sadece melee oynayarak inanılmaz zorlandım, 2. oyun ilkine göre daha mı zor yoksa ben mi kötü oynamışım? High Score'u bile geçemedim 500 puanla.Ağır Hotline Miami fanı olarak önerim 2. oyunu alıp orada ki insanların yaptığı bölümleri oynaman.
- 12 Is Better Than 6
- Ruiner
- Katana Zero
- Heat Signature
Otxo. Dikkat kafayi yedirtir.
- Makaleler
- 9
Çok fark yok aslında. Isınmadığın için zor geliyordur.Hocam, 2. oyuna yeni başladım, daha ilk capture'da bile sadece melee oynayarak inanılmaz zorlandım, 2. oyun ilkine göre daha mı zor yoksa ben mi kötü oynamışım? High Score'u bile geçemedim 500 puanla.
Visal
Yetkin
Çok fark yok aslında. Isınmadığın için zor geliyordur.
- Makaleler
- 9
1 daha çok vur geç tadında. Fazla hikaye yok. 2 karakter olarak daha az ama her karakterin oynanışı daha özel hissettiriyor. Üstüne hikaye daha iyi.
1. oyunu tam bitirmedi isen önerim tüm başarımları veya maskeleri toplamaya çalışman. Ek olarak oyunda gizli bir son var. Baykuş şapkası takıp harflerin hepsini bulabilirsen gizli bir yer açılıyor. Hangi bölüm olduğunu tam hatırlamıyorum.
Visal
Yetkin
İlk oyunda gizli son için uğraşmadım ama tüm maskeleri topladım. Zaten daha görevleri zar zor geçiyorum. İlk kez bu tip bir oyun oynadığım için çok zor geliyor![]()
1 daha çok vur geç tadında. Fazla hikaye yok. 2 karakter olarak daha az ama her karakterin oynanışı daha özel hissettiriyor. Üstüne hikaye daha iyi.
1. oyunu tam bitirmedi isen önerim tüm başarımları veya maskeleri toplamaya çalışman. Ek olarak oyunda gizli bir son var. Baykuş şapkası takıp harflerin hepsini bulabilirsen gizli bir yer açılıyor. Hangi bölüm olduğunu tam hatırlamıyorum.