Arkadaşlar hata görseli aşağıda mevcut. Parola sıfırla diyemem çünkü eski telefon numaram kayıtlı SMS gidiyor ve o numaraya erişim yok. Maalesef hesabı kurtar kısmında ise yeterli mail bilgisine sahip değilim bu benim yedek mailim. 2015'te açmıştım ve her şifre girdiğimde bu hatayı alıyorum maalesef nasıl çözebilirim? Epic Games hesabım bu mailime bağlı ve bir işlem için gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-16 162843.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-16 162843.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 108
Buraya bakınabilirsin yardımcı olabilecek bir şey elbet vardır.

Acaba arayarak ulaşabileceğim bir adresleri var mıdır numara olarak. Veya canlı destek gibi.

Eğer canlı ulaşabilirsem Epic ubisfot ve Rockstar hesabım var şu an açık girebiliyorum. Kanıtlayabilirim bana ait olduğunu hatta yıllardır kullandığım ikinci bir YouTube kanalım bile var Google hesabım ile birlikte kayıtlı ve açık şu anda.

Son düzenleme:
Evet, Türkiye'de telefon ile görüşme yapabileceğiniz bir numara mevcut fakat ücretli olarak yazıyor. Ücretli olarak neyi kast ettiğini fark edemedim dikkat etmedim daha doğrusu.
Microsoft Müşteri Hizmetleri

Aradım lakin saçma sapan robot konuşuyor bağlanmıyor desteğe mecburen yarın tekrar bağlanacağım. Veya arayacağım bir şekilde ulaşıp hallederim diye düşünüyorum. Çalışma saatleri 08:00 ve 17:00 arasıymış ondan açmıyorlar herhalde.

Aramaları için destek talebi oluşturdum umarım yakın zamanda ararlar da hallederim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Herhangi bir gelişme yaşandı mı?

Hocam evet gelişme yaşandı fakat sorunum çözülmedi. Enteresan bir şekilde ne aradılar ne mail attılar. Ve sorun çözüldü girdisi eklenmiş 2 gün önce telefon ile bir numara aradı sanırım o numaraydı fakat açmaya yetişemedim maalesef. Sabah tekrar talep oluşturacağım.
1750519922804.webp

Microsoft'un da bu problemi var bir arkadaşımda da yaşamıştı bunu biliyorum maalesef. Tekrar deneyin ulaşmayı bu sefer dikkat edin ama kaçırmamaya çalışın.