Deniz744

Başarılı
Bu dizinin son bölümünde polisler tarafından bitirildi kayıt. Yani yeni sezonluk hiçbir şey yok izlerseniz anlarsınız. Nasıl çıkaracaklar yeni sezonu?

En son hapishaneden işlere devam ediyordu sanırım. Kefalet ücreti ödenip serbest kalır. Sonra daha büyük olaylar izleyebiliriz, al sat yapıyordu hep belki bu sezon üretime geçer.

En son hapishaneden işlere devam ediyordu sanırım. Kefalet ücreti ödenip serbest kalır. Sonra daha büyük olaylar izleyebiliriz, al sat yapıyordu hep belki bu sezon üretime geçer.

Asla katılmıyorum, üretime devam ederse 2 3 sezon daha çıkması gerekir, uğraşacaklarını sanmıyorum sonuçta kaç yıllık dizi.
Aslaire hocamızın da dediği gibi işin ders verme kısmına geçip kapatabilirler.

Asla katılmıyorum, üretime devam ederse 2 3 sezon daha çıkması gerekir, uğraşacaklarını sanmıyorum sonuçta kaç yıllık dizi.
Aslaire hocamızın da dediği gibi işin ders verme kısmına geçip kapatabilirler.
Üretime girdi fakat farklı bir şey üretiyorlar artık :D Ve dizi devam edecek.

Seri devam edecek mi yani? Ben sondan hiçbir şey anlamadım yani final gibi de geldi ama yarım kalan bir şeyler de var mış devam edecekmiş gibi de geldi.

Ben de devam edecek olarak anladım fakat trailerinde the final season yazmışlar. M2000 istek niye atıyor ki o zaman? Devam edecek.