Th3RealKayseriLee
Yetkin
Bir abimizin bilgisayarı için ayar çekeceğim bilgisayar olur kendisi. Windows 10 var mış ve 2 sekmede çok kastığını söyledi.Arch Linux Xfce fena gider buna. İlk defa başlıyorsanız Mint Xfce öneririm.
Eğer Windows istiyosa Windows 10 LTSB 2016'ya bakın derim. Önerdiğim Linux Distroları Xfce masaüstü ortamı ile aşırı derecede hafif gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz fakat ilk defa Linux kullanacak ise Arch zor gelebilir. Linux Mint Xfce ise Windows'a çok benzer bir distro ve o da çok hafif bir distro. Xfce masaüstü ortamı ile akar bilgisayar.Bir abimizin bilgisayarı için ayar çekeceğim bilgisayar olur kendisi. Windows 10 var mış ve 2 sekmede çok kastığını söyledi.
Windows istemiyor Binance web sitesinde takılmak ve 720p film izlemek kolay olsun dedi yeterli dedi. eMMC olunca insann düşünüyor. Mint XFCE denemiştim zamanında Arch da deneyebilirim.Eğer Windows istiyosa Windows 10 LTSB 2016'ya bakın derim. Önerdiğim Linux Distroları Xfce masaüstü ortamı ile aşırı derecede hafif gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz fakat ilk defa Linux kullanacak ise Arch zor gelebilir. Linux Mint Xfce ise Windows'a çok benzer bir distro ve o da çok hafif bir distro. Xfce masaüstü ortamı ile akar bilgisayar.
Güzel günlerde kullanın hocam.Windows istemiyor Binance web sitesinde takılmak ve 720p film izlemek kolay olsun dedi yeterli dedi. eMMC olunca insann düşünüyor. Mint XFCE denemiştim zamanında Arch da deneyebilirim.
Yani ben iş yerindeki abime ayarlayıp geri vereceğim ama var olasınız.
Ha ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Abiniz ilk defa kullanıcak ise Archtan başlamasın hocam bence. Yine de siz daha iyi bilirsiniz seçim sizin.Yani ben iş yerindeki abime ayarlayıp geri vereceğim ama var olasınız.
Ha ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Abiniz ilk defa kullanacak ise Arch'tan başlamasın hocam bence. Yine de siz daha iyi bilirsiniz seçim sizin.
Arch'ın diğer işletim sistemleri gibi "İleri-İleri-Bitir" şeklinde bir arayüzü yoktur. Her ne kadar artık archinstall adında otomatik bir kurulum komutu olsa da, disk bölümlendirme (partitioning), internet bağlantısı ve sürücüleri (driver) manuel olarak terminalden yönetmen gerekir.Linux Mint'e göre arayüzü aşırı mı karışık sadece Chrome Firefox açıp bir şeyler izleyip takip edecek.