Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hepsikolonya31456

Becerikli
HP 15DW2022NT kullanıyorum. Anakartı HP15DW1002NT HP 15DW2000NT 2000 ve 1000 serisi ile aynı. Laptopumun içini açtığımda Wi-Fi kartının oralarda tam o kısımda SATA Flex girişi ve 2.5 inçlik boş bir alan vida yuvaları gördüm. Demek ki oraya sonradan SATA girişi takabiliyoruz ben de data servisten https://www.dataservis.net/urun/325...1-Zu_b7pt0clicGdGX6t.QdW.TY_vsvgIvFSzrV.GD7lY buldum ama bir sıkıntı var HDD/SSD'yi tam yerinde otursun diye de HDD dışına yerleştiren şeyi nereden bulurum ve YouTube'da azıcık araştırdım, bir video buldum. 15DW serisine ait bir laptop içi benim laptopumla aynı ve oraya HDD takılmış. demek ki uyumlu, onun da görseli altta. yabancı ülkelerde takılı geldiği de oluyormuş. ihtiyacım olan HDD koruması da altta.

Ekran görüntüsü 2025-12-17 185244.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-17 185636.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet bir de Flex'i arıyorum HP 15DW2000 kablosuyla dataservisinkini karşılaştırdım aynı gözüküyor sadece HDD'yi sabitlemem lazım.
Flex'ler farketmiyor sıkıntı yok. 2.5 inç montaj braketlerinden bir tane alabilirsin.

Madem Flex girişi koyuyorsun Flex'i niye koymuyosun bazı laptoplarda Flex gene takılı gelmiyor ama Flex'i bantla laptopun içine koyuyolar kendin takıyosun.
2. depolama eklemedikleri sürece onu genellikle eklemiyorlar.
Dediğin kablo HDD ffc Flex kablosu. Sabitlemek için parça arıyorsunuz doğru mu?

Evet bir de Flex'i arıyorum HP 15DW2000 kablosuyla dataservisinkini karşılaştırdım aynı gözüküyor sadece HDD'yi sabitlemem lazım.

Dediğin kablo HDD ffc Flex kablosu. Sabitlemek için parça arıyorsunuz doğru mu?

Daha yeni baktım attığım görseldeki HDD sabitleme şeyi benim laptopa uyumlu değil.

Madem Flex girişi koyuyorsun Flex'i niye koymuyosun bazı laptoplarda Flex gene takılı gelmiyor ama Flex'i bantla laptopun içine koyuyolar kendin takıyosun.

Flex'ler farketmiyor sıkıntı yok. 2.5 inç montaj braketlerinden bir tane alabilirsin.

2. depolama eklemedikleri sürece onu genellikle eklemiyorlar.

Çözüm