Merhaba arkadaşlar,
Genel işler için laptop alacağım. Genel işlerden kasıt web ve işletim sistemi işleri falan.
HP 255 G8 bunlar için ideal midir? Şimdiden teşekkürler.
İdealdir fakat fiyatı pek uygun değil. Bütçeniz ne tam olarak?
Herhangi bir bütçem yok açıkçası. Ne varsa onu sordumEski laptopum, güzel bir bilgisayar ama fiyatı tuzlu. Tam bütçeniz nedir?
Hocam illaki bir bütçe vardır, yoksa bile bir aralık verin. O Zaman MacBook Air alın geçin.Herhangi bir bütçem yok açıkçası. Ne varsa onu sordum![]()
Bütçe'den daha çok peşinat bütçesi var. Alacağım yerde ASUS Vivobook GO 15, Vivobook 15 ve HP 255 G8 var. Sınırsız bütçe gibi bir bütçem olsa MacBook Pro falan alırdımHocam illaki bir bütçe vardır, yoksa bile bir aralık verin. O zaman MacBook Air alın geçin.
Pek anlamadım hocam ama elinizdeki seçeneklerin linklerini atar mısınız?Bütçe'den daha çok peşinat bütçesi var. Alacağım yerde ASUS Vivobook GO 15, Vivobook 15 ve HP 255 G8 var. Sınırsız bütçe gibi bir bütçem olsa MacBook Pro falan alırdım![]()
Bütçe'den daha çok peşinat bütçesi var. Alacağım yerde ASUS Vivobook GO 15, Vivobook 15 ve HP 255 G8 var. Sınırsız bütçe gibi bir bütçem olsa MacBook Pro falan alırdım![]()
Öyleyse sadece modelleri belirtmeniz yeterli. Alabileceğiniz modellerin linkini atarsanız ona göre alınabilir olanı söyleriz.
Tabii ki de, buyrun;Pek anlamadım hocam ama elinizdeki seçeneklerin linklerini atar mısınız?
www.asus.com