Bütçe
10-15 arası
Makaleler
7
Kafama eserse az miktarda, normal performansta oyun oynayacağım için GPU'nun olmaması önemli değil. RAM 16 GB, depolama 1 TB. RAM'lerin hangi slotu kullanılıyor, bos slot var mı? Panel kalitesi nasıldır? Bu fiyata göre iyi midir? Bilgisayar piyasasını uzun süredir takip etmediğim için fiyat hakkında hicbir bilgim yok. Daha iyi alternatifler varsa atabilirsiniz. Bu aralıkta bilgisayarlara bakıyorum.

Kafama eserse az miktarda, normal performansta oyun oynayacağım için GPU'nun olmaması önemli değil. RAM 16 GB, depolama 1 TB. RAM'lerin hangi slotu kullanılıyor, bos slot var mı? Panel kalitesi nasıldır? Bu fiyata göre iyi midir? Bilgisayar piyasasını uzun süredir takip etmediğim için fiyat hakkında hicbir bilgim yok. Daha iyi alternatifler varsa atabilirsiniz. Bu aralıkta bilgisayarlara bakıyorum.
Güzel cihaz, alınabilir. Isınma sorunu yapabilir ama ona emin değilim pek.

Hangi yönlerden daha iyi hocam?
Isınma sorunu yapabilir ama ona emin değilim pek.
Hocam pek yüke sokmayacagim dedigim gibi, webde gezinme video izleme Office programları gibi.

Hangi yönlerden daha iyi hocam?

Hocam pek yüke sokmayacagim dedigim gibi, webde gezinme video izleme Office programları gibi.
İşlemci olarak daha iyi hocam. Kasa kalitesi ve yükseltilebilirlik olarak tercih edebilirsiniz. Panel olarak aynılar diye biliyorum. Daha premium bir cihaz daha uygun fiyatta.

Güzel cihaz, alınabilir. Isınma sorunu yapabilir ama ona emin değilim pek.
Pek ısınma sorunu olacağını sanmıyorum hocam. Kullanım amacı belli oynatacağı oyunlar belli.

İşlemci olarak daha iyi hocam. Kasa kalitesi ve yükseltilebilirlik olarak tercih edebilirsiniz. Panel olarak aynılar diye biliyorum. Daha premium bir cihaz daha uygun fiyatta.

Pek ısınma sorunu olacağını sanmıyorum hocam. Kullanım amacı belli oynatacağı oyunlar belli.
Probook 450, Ideapad 1 ve bu model gibi cihazlarda soğutma bakır bloğu tek bir parça oluyor genelde. Ondan söylemiştim.

Arkadaşımda IdeaPad 1, R5 7520U var boşta 50-60 derecelerde geziyor. Max Payne 1 gibi basit bir oyunda bile 80-90a fırlıyor sıcaklık. Bu tarz durumları baz alarak söylemiştim.

@Ruindry, 8 GB RAM alsam boş slot icin ne kadara mal olur? Ozellikle dikkat etmem gereken bir sey var mi?
16 GB RAM, 1 TB SSD sana fazlasıyla yetecektir, ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Herhangi bir yükseltmeye gerek duymayacağını düşünüyorum.