Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Merkit 40

Moderasyon Üyesi
Geliştirici
Makaleler
14
Evet.

444 8 121 numarası ile 22 Ağustos 2025 10:07 tarihinde yaptığım telefon görüşmesine göre HP yetkili servisi, ürünleri seri numarasından takip ettiği için cihazı faturasız ve garanti belgesi olmadan garanitye teslim edebilirsiniz.

Ürünü teslim etmeniz gereken adresi bu numaradan öğrenebilir, ürünü teslim ederken gerekli diğer detayları yetkiliden öğrenebilirsiniz.

Eğer bu konuyu çok ileri tarihte okuyor iseniz bu durumun değişebileceğini unutmayın.

Penta 2. el ürünümü faturasız servise almadığı için kartın 3. sahibi olarak ilk sahibine ulaşmıştım distribütör üzerinden. Güzel maceraydı aslında :D
Bu firmaların ikinci el alış ve satıştan haberleri yok galiba. Bence HP gibi seri numarası ile takip etmeliler. Apple ürünlerinde de çok ikinci el mağduruna şahit oldum.

Evet.

444 8 121 numarası ile 22 Ağustos 2025 10:07 tarihinde yaptığım telefon görüşmesine göre HP yetkili servisi, ürünleri seri numarasından takip ettiği için cihazı faturasız ve garanti belgesi olmadan garanitye teslim edebilirsiniz.

Ürünü teslim etmeniz gereken adresi bu numaradan öğrenebilir, ürünü teslim ederken gerekli diğer detayları yetkiliden öğrenebilirsiniz.

Eğer bu konuyu çok ileri tarihte okuyor iseniz bu durumun değişebileceğini unutmayın.

Evet 18 Ağustos 2025 tarihinde cihazımı faturasız ve garanti belgesi olmadan teslim ettim. Formda garanti süresi içinde olarak gözüktü.