Uyuyan Sincap

Üstün
Arkadaşlar selam. Birkaç yıl önce bu yazıcıyı aldık. Ben uzun süre kullanmadım ve muhtemelen kartuşu kurudu. Kartuşların üzerinde 2018 ve 2019 yazıyor. Yazıcıyı prize takınca iç mekanizması çalışıyor dıt dıt diye ses veriyor ardından durup üstündeki kartuş uyarısı ve baskı uyarısı yanıp sönüyor. Bir kartuş 1.200 TL. Sizce makine zaman içinde bozulmuş mudur yoksa sadece kartuş içindeki mürekkep mi kurumuştur? Yani 1200 TL yeni kartuş alıp denemeli miyim?

Screenshot_20250626_103942_Gallery.webp

Screenshot_20250626_103946_Gallery.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de vardı kartuşu 1000 tl falan gittim mediamarkttan 1500 tl ye yazıcı aldım 4 ay idare etti beni yeni bitti. F/p canon e414

Arkadaşlar selam. Birkaç yıl önce bu yazıcıyı aldık. Ben uzun süre kullanmadım ve muhtemelen kartuşu kurudu. Kartuşların üzerinde 2018 ve 2019 yazıyor. Yazıcıyı prize takınca iç mekanizması çalışıyor dıt dıt diye ses veriyor ardından durup üstündeki kartuş uyarısı ve baskı uyarısı yanıp sönüyor. Bir kartuş 1.200 TL. Sizce makine zaman içinde bozulmuş mudur yoksa sadece kartuş içindeki mürekkep mi kurumuştur? Yani 1200 TL yeni kartuş alıp denemeli miyim?

Eki Görüntüle 157648

Eki Görüntüle 157649

Kartuşlu yazıcılar masraf yapmaya değecek ürünler değil. Tonerli yazıcılara bakmanızı öneriyorum. Zamanında ben de kartuşlu yazıcımı tekrar çalıştırmak için birçok yöntem denedim kartuşu yeniden doldurdum fakat bir yerden sonra mantıksız olmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle imiş ama eski bir yazıcıya sürekli pahalı kartuş almaktansa kartuşu ucuz sıfır bir yazıcı almak daha mantıklı gibi.
Hp, epson ve canon firmalarından birinin renkli, tanklı yazıcısını düşünüyorum hocam. Sanırım hp yazılımıyla çok kullanışlı. Ama ucuza bulursam diğer ikisi de işimi görür herhalde.

Yani buna kartuş almak kumar oynamak olur. 1200 tl verip de çalışmazsa kullanamamak da var. Riske atmayayım.