GRL

Becerikli
Selam,

Yaklaşık 10 sayfalık bir çıktı almam gerekiyor. 2 sayfa aldım ve kartuş bitti ancak sonrasında daha önce de yaptığım gibi kartuşları doldurdum. Geri taktığımda ise E0 hatası alıyorum, birkaç kez kapatıp açtım. Kartuş resetlemeyi denedim işe yaramadı.

Selam,

Yaklaşık 10 sayfalık bir çıktı almam gerekiyor. 2 sayfa aldım ve kartuş bitti ancak sonrasında daha önce de yaptığım gibi kartuşları doldurdum. Geri taktığımda ise E0 hatası alıyorum, birkaç kez kapatıp açtım. Kartuş resetlemeyi denedim işe yaramadı.

E0 hatası kartuş hatası doldurduğun kartuşun çipi okumuyor resetle düzelmez. Yeni veya orijinal kartuş takmadan çıktı alamazsın.

Üzerindeki orijinal kartuşları, çipin zarar görmesi muhtemel o zaman?

Evet. Büyük ihtimalle orijinal kartuşların üzerindeki çip dolum sırasında ya zarar gördü ya da yazıcı tarafından kalıcı olarak kilitlendi. Bu durumda kartuş dolu olsa bile yazıcı E0 verir ve kabul etmez. Tek çözüm çipi sağlam yeni kartuş takmak olur.

Evet. Büyük ihtimalle orijinal kartuşların üzerindeki çip dolum sırasında ya zarar gördü ya da yazıcı tarafından kalıcı olarak kilitlendi. Bu durumda kartuş dolu olsa bile yazıcı E0 verir ve kabul etmez. Tek çözüm çipi sağlam yeni kartuş takmak olur.

Peki yazıcının üzerindeki çipin zarar görme ihtimali var mı?
Kartuşun tankı gerçekten çok küçük, can sıkıcı bir durum.
Satıp 2. elden bir şeyler düşünüyorum.

Peki yazıcının üzerindeki çipin zarar görme ihtimali var mı?
Kartuşun tankı gerçekten çok küçük, can sıkıcı bir durum.
Satıp 2. elden bir şeyler düşünüyorum.

Hayır, yazıcıdaki çip zarar görmez. Sorun kartuş çipinde.
2710'un kartuşları çok küçük, uğraşmaya değmez. Satıp tanklı modele geçmek en mantıklısı. Bence önerim budur.