seeraddar 45 Üstün Profesör Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.586 Çözümler 12 Beğeniler 3.481 Bugün 11:14 #1 Ev internetimiz değişti, internete bağlayamıyorum. WPS diyorum, oradan PBC seçiyorum. Daha sonra Wi-Fi'den WPS'e tıklıyorum, bağlanıyor yazıyor, sonra bağlanmıyor.
Ev internetimiz değişti, internete bağlayamıyorum. WPS diyorum, oradan PBC seçiyorum. Daha sonra Wi-Fi'den WPS'e tıklıyorum, bağlanıyor yazıyor, sonra bağlanmıyor.
Çözüm seeraddar Bugün 13:36 @Emir, WiFi - WiFi sihirbazı yaptım, orada kendi ev internetimi seçip şifremi tek tek elle girerek bağladım.
@Emir, WiFi - WiFi sihirbazı yaptım, orada kendi ev internetimi seçip şifremi tek tek elle girerek bağladım.
KS KS seeraddar 45 Üstün Profesör Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.586 Çözümler 12 Beğeniler 3.481 Bugün 12:38 #11 Emir dedi: Menü > Fotokopi Kurulumu > Vars.Değiştir diye bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Var, yaptım. Olmadı. Artı 0 Eksi
Emir dedi: Menü > Fotokopi Kurulumu > Vars.Değiştir diye bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Var, yaptım. Olmadı.
Emir 45 Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.939 Makaleler 10 Çözümler 83 Beğeniler 3.678 Bugün 12:41 #12 seeraddar dedi: Var, yaptım. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Şu videoyu bir dener misin? Dayı anlatmış, umarım bu işe yarar artık. Adamların kılavuzda verdiği sıfırlama ayarı işe yaramıyor ya, şaka gibi. Artı 0 Eksi
seeraddar dedi: Var, yaptım. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Şu videoyu bir dener misin? Dayı anlatmış, umarım bu işe yarar artık. Adamların kılavuzda verdiği sıfırlama ayarı işe yaramıyor ya, şaka gibi.
KS KS seeraddar 45 Üstün Profesör Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.586 Çözümler 12 Beğeniler 3.481 Bugün 13:36 #13 @Emir, WiFi - WiFi sihirbazı yaptım, orada kendi ev internetimi seçip şifremi tek tek elle girerek bağladım. Artı 0 Eksi Çözüm
@Emir, WiFi - WiFi sihirbazı yaptım, orada kendi ev internetimi seçip şifremi tek tek elle girerek bağladım.