Thermalright heilos Intel versiyonu tarafıma geldi. Bunun nasıl uygulandığı ile ilgili detaylı bir anlatım var mıdır? Tecrübelerim var fakat eksiksiz ilerlemek istiyorum.

Thermalright heilos Intel versiyonu olarak sipariş vermiş bulundum tarafıma geldi. En kötüsü MX-4'ten daha iyi olacağını düşünüyorum :)

Hocam Intel AMD versiyon arasında hiçbir fark yok neredeyse boyut farkı var sadece. Uygulamadan önce biraz buzdolabında beklet. Yapışkan bir ped kendisi. Daha sonra soğutucu bloğuna uygun ölçüde makasla kesip uygulayabilirsin.

Hocam Intel AMD versiyon arasında hiçbir fark yok neredeyse boyut farkı var sadece. Uygulamadan önce biraz buzdolabında beklet. Yapışkan bir ped kendisi. Daha sonra soğutucu bloğuna uygun ölçüde makasla kesip uygulayabilir

Thermalright Heilos 30x40X0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti ile uygulamayı az önce yaptım, mükemmel fark etti. Intel versiyonu Omen 16 / i9 14900HX ve NVIDIA 4080 uyguladım. Max 80 - 85 derece arası en fazla, ekran kartı ise 70 / 75 derece arasında. İşlemci hot spot sıcaklığı ise normal sıcaklık arasında 5 derece fark ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright Heilos 30x40X0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti ile uygulamayı az önce yaptım, mükemmel fark etti. Intel versiyonu Omen 16 / i9 14900HX ve NVIDIA 4080 uyguladım. Max 80 - 85 derece arası en fazla, ekran kartı ise 70 / 75 derece arasında. İşlemci hot spot sıcaklığı ise normal sıcaklık arasında 5 derece fark ediyor.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Ben kendi laptobumda kullandım ve bende de gayet güzel çalışıyor umarım sorun çıkmadan uzun süreler kullanırsınız. Çözüldü işaretlerseniz sevinirim.