Detaylar
Kim cevapladı?@creazy, aynen öyle. Çok fazla rağbet sağlandı bizim tarafımızdan. Hala iyi cihazlar var F16 tarafında ancak genel olarak artmış fiyatları.
@shiedae3, astronomik gelmesi normal. Piyasada optimum bir cihaz yok çünkü. Geçen yıl dolu dolu 32 GB Ram 1 TB SSD cihazlar çıktı, bu yıl NAND bellek krizi yüzünden firmalar üretimde maliyet düşürmeye çalışıyorlar.
@shiedae3, astronomik gelmesi normal. Piyasada optimum bir cihaz yok çünkü. Geçen yıl dolu dolu 32 GB Ram 1 TB SSD cihazlar çıktı, bu yıl NAND bellek krizi yüzünden firmalar üretimde maliyet düşürmeye çalışıyorlar.
shiedae3 43
Üstün
@creazy, aynen öyle. Çok fazla rağbet sağlandı bizim tarafımızdan. Hala iyi cihazlar var F16 tarafında ancak genel olarak artmış fiyatları.
@shiedae3, astronomik gelmesi normal. Piyasada optimum bir cihaz yok çünkü. Geçen yıl dolu dolu 32 GB RAM 1 TB SSD cihazlar çıktı, bu yıl NAND bellek krizi yüzünden firmalar üretimde maliyet düşürmeye çalışıyorlar.
Ben artık kasıma kaldım sanırım yapacak bir şey yok. Omen modelini de işlemcisi az harcar pil ömrüde yüksek olur diye düşünerek beğenmiştim.
Fiyatı yere çakılınca bu bütçede ASUS almak şarttı, elini çabuk tutan aldı; olay bundan ibaret.
Fiyatı 1-1,5 ay indirimde kaldı, gayet iyi bir süreydi bu arada.
İ7 ile sorunsuz bir pil deneyimi alıyorum, e-core'ler iyi çalışıyor, işlemciyi bu kadar dert etmene gerek yok.işlemcisi az harcar pil ömrüde yüksek olur diye düşünerek
shiedae3 43
Üstün
Fiyatı yere çakılınca bu bütçede ASUS almak şarttı, elini çabuk tutan aldı; olay bundan ibaret.
Fiyatı 1-1, 5 ay indirimde kaldı, gayet iyi bir süreydi bu arada.
i7 ile sorunsuz bir pil deneyimi alıyorum, e-Core'ler iyi çalışıyor, işlemciyi bu kadar dert etmene gerek yok.
Yine de Ryzen daha çok veriridi ama i7 daha iyi tabii ki. Hocam dert ettiğim o değil asıl derdim fiyatlar.
Keşke elini çabuk tutsaydın, Türkiye'de beklemek zarar dışında bir şey değil.Yine de Ryzen daha çok veriridi ama i7 daha iyi tabii ki. Hocam dert ettiğim o değil asıl derdim fiyatlar.
Ben de 69.799 TL'ye aldım, acaba beklesem tekrar 67 bin civarına düşer mi? demiştim.
Vazgeçip aldım, daha da ucuzlamadı zaten.
shiedae3 43
Üstün
Keşke elini çabuk tutsaydın, Türkiye'de beklemek zarar dışında bir şey değil.
Ben de 69.799 TL'ye aldım, acaba beklesem tekrar 67 bin civarına düşer mi? Demiştim.
Vazgeçip aldım, daha da ucuzlamadı zaten.
İcradan para gelmedi alamazdım.