@talongod, hocam RAM eklesem 68 bin SSD eklesem en aşağo 72 bintl mal oluyor. i7 F16 67 bine 32 GB satılmışken bu fiyatlar bana astronomik geliyor.

@creazy, aynen öyle. Çok fazla rağbet sağlandı bizim tarafımızdan. Hala iyi cihazlar var F16 tarafında ancak genel olarak artmış fiyatları.

@shiedae3, astronomik gelmesi normal. Piyasada optimum bir cihaz yok çünkü. Geçen yıl dolu dolu 32 GB Ram 1 TB SSD cihazlar çıktı, bu yıl NAND bellek krizi yüzünden firmalar üretimde maliyet düşürmeye çalışıyorlar.

Oha bu fiyat ne??
1783621596868.webp

@creazy, aynen öyle. Çok fazla rağbet sağlandı bizim tarafımızdan. Hala iyi cihazlar var F16 tarafında ancak genel olarak artmış fiyatları.

@shiedae3, astronomik gelmesi normal. Piyasada optimum bir cihaz yok çünkü. Geçen yıl dolu dolu 32 GB RAM 1 TB SSD cihazlar çıktı, bu yıl NAND bellek krizi yüzünden firmalar üretimde maliyet düşürmeye çalışıyorlar.

Ben artık kasıma kaldım sanırım yapacak bir şey yok. Omen modelini de işlemcisi az harcar pil ömrüde yüksek olur diye düşünerek beğenmiştim.

Sanırım herkes bunu alıyordu, millette arttırdı.

Fiyatı yere çakılınca bu bütçede ASUS almak şarttı, elini çabuk tutan aldı; olay bundan ibaret.
Fiyatı 1-1,5 ay indirimde kaldı, gayet iyi bir süreydi bu arada.

işlemcisi az harcar pil ömrüde yüksek olur diye düşünerek
İ7 ile sorunsuz bir pil deneyimi alıyorum, e-core'ler iyi çalışıyor, işlemciyi bu kadar dert etmene gerek yok.

Fiyatı yere çakılınca bu bütçede ASUS almak şarttı, elini çabuk tutan aldı; olay bundan ibaret.
Fiyatı 1-1, 5 ay indirimde kaldı, gayet iyi bir süreydi bu arada.

i7 ile sorunsuz bir pil deneyimi alıyorum, e-Core'ler iyi çalışıyor, işlemciyi bu kadar dert etmene gerek yok.

Yine de Ryzen daha çok veriridi ama i7 daha iyi tabii ki. Hocam dert ettiğim o değil asıl derdim fiyatlar.

Yine de Ryzen daha çok veriridi ama i7 daha iyi tabii ki. Hocam dert ettiğim o değil asıl derdim fiyatlar.
Keşke elini çabuk tutsaydın, Türkiye'de beklemek zarar dışında bir şey değil.

Ben de 69.799 TL'ye aldım, acaba beklesem tekrar 67 bin civarına düşer mi? demiştim.
Vazgeçip aldım, daha da ucuzlamadı zaten.

Şuna bak o zaman, servis işini de çok takmaya gerek yok; en nihayetinde hepsi sorunlu.
Servis HP ile aynı ama yazılım vs. daha iyi; ayrıca kasa kalitesi de.

@shiedae3, bundan F/P bulamazsın.
Ekran 15.3 ama pek sorun olacağını sanmam.

AMD işlemci istiyorsan;

@creazy sende attıklarıma bakabilirsin.