Islemcinin bayagi zayif oldugunu dusunmuyorum. Oyun performansinda 8845HS'den daha iyi bir islemci. Uzerine daha verimli ve az isinan bir islemci. Bir laptopta deli gibi enerji tuketip sistemi isitan bir islemciden ziyade bu tarz performans tarafinda biraz daha kisik ama oldukca verimli islemcileri her zaman tercih ederim.

Bu bütçede genelde 255hx ile satilan Vector vardi rakip olarak onun da fiyatı artmış.
Nonameler dışında başka 5070 Ti yok sanırım.
255hx bu işlemciden çok çok üstün.55watt limitle az ısınır mis gibi de performans verirdi.Pil suresi de duzeldi bu nesilde.
Ekranı da yeni fark ettim. Çok da sıcak fırsat sayilmaz o zaman.

Bu bütçede genelde 255hx ile satilan Vector vardi rakip olarak onun da fiyatı artmış.
Nonameler dışında başka 5070 Ti yok sanırım.
255hx bu işlemciden çok çok üstün.
Ekranı da yeni fark ettim. Çok da sıcak fırsat sayilmaz o zaman.

Bu urun daha iyi olacaktir ama arada da 10K'dan fazla fark var. Dediginiz gibi GameGaraj vs. almak istemeyen icin 80K civarinda baska alternatif yok. Biraz daha kibar - kompakt bir cihaz isteyen, pil performansi da iyi olsun kutuphaneye gider ders calisirim donunce evde - yurtta oyun oynarim tarzi bir cihaz bakanlar icin yine de alinabilir bir urun. Vector'un de donanimina gore fiyati fazla bence hem FHD ekranla geliyor hem de RAM 16GB. O fiyatta zaten GameGaraj'in Vector kasali 5070 Ti modeli var. 2K ekran ve 32GB RAM ile her kusuru kapatilmis cihazin hem de daha ust seviye bir islemciyle geliyor.