Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sukru

Başarılı
Laptopumun tam modeli "HP Pavilion Gaming Laptop 15-DK2077NT (68N52EA)" olarak geçiyor.

Dosya Ekleri

• b47ddeea-5f2f-4f7c-a607-dcf05ef21c11.webp
    b47ddeea-5f2f-4f7c-a607-dcf05ef21c11.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
HP'nin klavye yaziliminin ozelligidir. Aynisi olmasa da tum klavyelerde kullanmak icin ucretsiz bir yazilim var: Keyboard LED's.

Amaciniz tuslara basilip basilmadigini ogrenmek ise isinizi gorur. Gorsellik ise ilgisi yok tabii. Ben kablosuz klavyeler icin bunu kullaniyorum uzerlerinde tus LEDleri yok diye.

Benzer yazilimlar : Capslock Indicator, Keyboard Notifier, Keyboard Lights, bu tur isimlerde cok var aratirsaniz.

HP'nin klavye yaziliminin ozelligidir. Aynisi olmasa da tum klavyelerde kullanmak icin ucretsiz bir yazilim var: Keyboard LED's.

Amaciniz tuslara basilip basilmadigini ogrenmek ise isinizi gorur. Gorsellik ise ilgisi yok tabii. Ben kablosuz klavyeler icin bunu kullaniyorum uzerlerinde tus LEDleri yok diye.

Benzer yazilimlar : Capslock Indicator, Keyboard Notifier, Keyboard Lights, bu tur isimlerde cok var aratirsaniz.

Çözüm

CapsLock Indicator hoşuma gitti hocam, kullanmaya başladım. Yardımınız için teşekkürler.