Çözüldü HP Pavilion Gaming laptopta Caps Lock açıldığında çıkan yazı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sukru

Başarılı
Laptopumun tam modeli "HP Pavilion Gaming Laptop 15-DK2077NT (68N52EA)" olarak geçiyor.

Dosya Ekleri

• b47ddeea-5f2f-4f7c-a607-dcf05ef21c11.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 63
Çözüm
HP'nin klavye yaziliminin ozelligidir. Aynisi olmasa da tum klavyelerde kullanmak icin ucretsiz bir yazilim var: Keyboard LED's.

Amaciniz tuslara basilip basilmadigini ogrenmek ise isinizi gorur. Gorsellik ise ilgisi yok tabii. Ben kablosuz klavyeler icin bunu kullaniyorum uzerlerinde tus LEDleri yok diye.

Benzer yazilimlar : Capslock Indicator, Keyboard Notifier, Keyboard Lights, bu tur isimlerde cok var aratirsaniz.

HP'nin klavye yaziliminin ozelligidir. Aynisi olmasa da tum klavyelerde kullanmak icin ucretsiz bir yazilim var: Keyboard LED's.

Amaciniz tuslara basilip basilmadigini ogrenmek ise isinizi gorur. Gorsellik ise ilgisi yok tabii. Ben kablosuz klavyeler icin bunu kullaniyorum uzerlerinde tus LEDleri yok diye.

Benzer yazilimlar : Capslock Indicator, Keyboard Notifier, Keyboard Lights, bu tur isimlerde cok var aratirsaniz.

Çözüm
CapsLock Indicator hoşuma gitti hocam, kullanmaya başladım. Yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…