BerkayB Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 55 Beğeniler 15 20 Şubat 2026 #1 İnternette diğer alan insanların bazısına çıkmış bazısına çıkmamış, bana da çıkmadı. Normalde fabrika çıkışlı USB oluyor mu bu modelin kutusunda? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2026
İnternette diğer alan insanların bazısına çıkmış bazısına çıkmamış, bana da çıkmadı. Normalde fabrika çıkışlı USB oluyor mu bu modelin kutusunda?
P Penguin Çalışkan Katılım 27 Ocak 2026 Mesajlar 32 Beğeniler 7 20 Şubat 2026 #2 Çoğu yazıcılarda çıkmıyor diye biliyorum. Bende Epson L3252 var içinde çıkmadı.
KS KS BerkayB Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 55 Beğeniler 15 20 Şubat 2026 #3 Penguin dedi: Çoğu yazıcılarda çıkmıyor diye biliyorum. Bende Epson L3252 var içinde çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İyi de bu HP. Epson ile kıyaslama yapılamaz marka bile aynı değil
Penguin dedi: Çoğu yazıcılarda çıkmıyor diye biliyorum. Bende Epson L3252 var içinde çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İyi de bu HP. Epson ile kıyaslama yapılamaz marka bile aynı değil
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 20 Şubat 2026 #4 BerkayB dedi: İnternette diğer alan insanların bazısına çıkmış bazısına çıkmamış, bana da çıkmadı. Normalde fabrika çıkışlı USB oluyor mu bu modelin kutusunda? Genişletmek için tıkla... HP Smart tank 520 modelinde USB kablosu standart olarak her kutuda çıkmaz. Bazı partilerde koyulmuş olabilir ama fabrika çıkışı zorunlu bir parça değil. Senin kutudan çıkmaması normal. USB kablosu ayrıca alırsın.
BerkayB dedi: İnternette diğer alan insanların bazısına çıkmış bazısına çıkmamış, bana da çıkmadı. Normalde fabrika çıkışlı USB oluyor mu bu modelin kutusunda? Genişletmek için tıkla... HP Smart tank 520 modelinde USB kablosu standart olarak her kutuda çıkmaz. Bazı partilerde koyulmuş olabilir ama fabrika çıkışı zorunlu bir parça değil. Senin kutudan çıkmaması normal. USB kablosu ayrıca alırsın.