8 8461 Uzman Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 673 Çözümler 9 Beğeniler 279 20 Temmuz 2024 #1 HP Stream 13 bilgisayarıma Debian Linux yüklerken çöktü ve kapatmak zorunda kaldım. Geri açtım ve USB'yi taktım ama çalışmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
HP Stream 13 bilgisayarıma Debian Linux yüklerken çöktü ve kapatmak zorunda kaldım. Geri açtım ve USB'yi taktım ama çalışmadı.
Çözüm Physic 20 Temmuz 2024 8461 dedi: HP stream 13 bilgisayarıma Debian Linux yüklerken çöktü ve kapatmak zorunda kaldım. Geri açtım ve USB'yi taktım ama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... USB hasar görmüş olabilir. Telefonunuzdan OTG varsa bicimlendirip ISO yazdırın.
8461 dedi: HP stream 13 bilgisayarıma Debian Linux yüklerken çöktü ve kapatmak zorunda kaldım. Geri açtım ve USB'yi taktım ama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... USB hasar görmüş olabilir. Telefonunuzdan OTG varsa bicimlendirip ISO yazdırın.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 20 Temmuz 2024 #2 8461 dedi: HP stream 13 bilgisayarıma Debian Linux yüklerken çöktü ve kapatmak zorunda kaldım. Geri açtım ve USB'yi taktım ama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... USB hasar görmüş olabilir. Telefonunuzdan OTG varsa bicimlendirip ISO yazdırın. Artı 0 Eksi Çözüm
8461 dedi: HP stream 13 bilgisayarıma Debian Linux yüklerken çöktü ve kapatmak zorunda kaldım. Geri açtım ve USB'yi taktım ama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... USB hasar görmüş olabilir. Telefonunuzdan OTG varsa bicimlendirip ISO yazdırın.