Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Legendnoobe 1

Başarılı
HP Victus 16 S1002NT model laptopa sahibim daha bu sorunu deneyimlemedim ama yaşayan insanlara destek olup duyurabilmek için destekle basit bir görüşme gerçekleştirdim sonuçları.

1746722959090.webp

1746722970259.webp

1746722984393.webp

1746722995662.webp

@Hasan Merkit

Biliyorum görüşmede hiçbir şey yok ama mail yolladım dönen olmadı X hesabımdan mesaj yazdım ilgileneceğiz deyip kestirdiler WhatsApp'da çok basit konuşmalar döndü uzatmak istemedim.

Hall efect yazmışım kusura bakmayın hall sensör tabii ki de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hall effect sensor diye geçiyor zaten hocam, yanlışınız yok. Bu hatanın kronik olduğunu HP de biliyor. En azından bir yazılım getirseler de, insanlar hall sensor kablosunu söktükten sonra işlemci watt limiti sorunlarını yaşamasınlar. Kötünün iyisi varken, kötü de bırakmaları kötü. Umarım iyileştirmeler gelir.

Sizin bu çabanız takdire şayan. Ben bir HP Victus 16 kullanıcısı olarak size teşekkür ediyorum.

Hall effect sensor diye geçiyor zaten hocam, yanlışınız yok. Bu hatanın kronik olduğunu HP de biliyor. En azından bir yazılım getirseler de, insanlar hall sensor kablosunu söktükten sonra işlemci watt limiti sorunlarını yaşamasınlar. Kötünün iyisi varken, kötü de bırakmaları kötü. Umarım iyileştirmeler gelir.

Sizin bu çabanız takdire şayan. Ben bir HP Victus 16 kullanıcısı olarak size teşekkür ediyorum.

Elimden az şey geliyor maalesef bu yaşananlar beni endişelendirdi aile evimden ayrı bir şehirde üniversite okuyorum bu yüzden sorun yaşamam durumunda ne olacak önceden görmek istedim iyi şeyler olmuyormuş :D

Mail veya Xden bir dönüş olursa onları da paylaşacağım.

Elimden az şey geliyor maalesef bu yaşananlar beni endişelendirdi aile evimden ayrı bir şehirde üniversite okuyorum bu yüzden sorun yaşamam durumunda ne olacak önceden görmek istedim iyi şeyler olmuyormuş :D

Evet hocam, ben de S1011NT modelli laptopu kullanıyorum. Elinizden geldiğince sistemi soğuk tutmaya çalışın.

Benim de Victus 16 cihazım var, 7640HS işlemcili. Daha bu sorun hiç başıma gelmedi ama ben cihazı yüksek sıcaklıklara pek çıkarmadım.
İnsanlar kabloyu söktüklerinde işlemcinin 45 Watt'a düştüğünü söylemişler, benim kullandığım 7640HS işlemcisi zaten 45 Watt çalışan bir işlemci, yani bu düşüş beni erkilemeyecek gibi duruyor.

Benim de Victus 16 cihazım var, 7640HS işlemcili. Daha bu sorun hiç başıma gelmedi ama ben cihazı yüksek sıcaklıklara pek çıkarmadım.
İnsanlar kabloyu söktüklerinde işlemcinin 45 Watt'a düştüğünü söylemişler, benim kullandığım 7640HS işlemcisi zaten 45 watt çalışan bir işlemci, yani bu düşüş beni erkilemeyecek gibi duruyor.

Genelde 8845HS de 45W geçmiyor ama Turbo ve yük altında 55watta çıkabiliyor.

Techolay Sosyal'e hoş geldin @Legendnoobe.

Şu anda HP tarafından gelecek resmi açıklamayı bekliyoruz. Bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz. Onun dışında bu sorunu "S0" modelinde "sürekli" yaşayan ve garantisi bitmiş İstanbul'da yaşayan bir mağdur arkadaşımız var ise lütfen benimle iletişime geçsin. Cihazı BGA makinesi ile kontrol edip arızayı bulmaya çalışacağız ve mümkün olursa da giderip paylaşacağız.

Müşteri hizmetleri de sonuçta kendisine söyleneni yapan bir çalışan grubu. Orada size cevap veren çalışan da bu durumu kabullenmemiş bundan normali yok. Kabullenmesi durumunda iş HP'ye değil kendisine patlar.

Resmi bir açıklama için HP'nin daha üst düzeydeki çalışanları ile iletişim kurmak bence daha mantıklı.

Techolay Sosyal'e hoş geldin @Legendnoobe.

Şu anda HP tarafından gelecek resmi açıklamayı bekliyoruz. Bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz. Onun dışında bu sorunu "s0" modelinde "sürekli" yaşayan ve garantisi bitmiş İstanbul'da yaşayan bir mağdur arkadaşımız var ise lütfen benimle iletişime geçsin. Cihazı BGA makinesi ile kontrol edip arızayı bulmaya çalışacağız ve mümkün olursa da giderip paylaşacağız.

Recep hocamla sizin uğraşınız takdire değer ben size çok teşekkür ederim.

Müşteri hizmetleri de sonuçta kendisine söyleneni yapan bir çalışan grubu. Orada size cevap veren çalışan da bu durumu kabullenmemiş bundan normali yok. Kabullenmesi durumunda iş HP'ye değil kendisine patlar.

Resmi bir açıklama için HP'nin daha üst düzeydeki çalışanları ile iletişim kurmak bence daha mantıklı.

Normal bir kullanıcı olarak ulaşılabilecek yer orası ama Xden ve mailden geri dönüş alamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.