Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jaimelannister

Üyecik

Bu ürünün detaylı özelliklerine nasıl ulaşabilirim? Diğer ürünlerde ekran kartının kaç watt olduğunu bulabiliyorum ancak bu model sanırım yaklaşık 6 ay önce çıktığı için detaylı bilgiye ulaşamıyorum. Eğer biliyorsanız yazabilir misiniz?

Çözüm

Bu ürünün detaylı özelliklerine nasıl ulaşabilirim? Diğer ürünlerde ekran kartının kaç watt olduğunu bulabiliyorum ancak bu model sanırım yaklaşık 6 ay önce çıktığı için detaylı bilgiye ulaşamıyorum. Eğer biliyorsanız yazabilir misiniz?
Victus 15'in fa3-fb3 modellerinde 50W GPU olan modeller de mevcut. Yeşil forumdan bir örnek. Bu kodlu cihazların GPU verilerini HP sitesinde belirtmemiş. Ayrımı da şu şekilde; eğer fa3-fb3 cihaz RTX 4000 serisi GPU'lu olup 120W adaptörle geliyorsa TGP'si 50W demektir. Attığınız linkteki cihazda da 120W adaptör mevcut, dolayısıyla da GPU 50W.
Güç kaynağı türü: 120 W AC güç adaptörü
Attığınız Amazon linkindeki yorumlarda da ekran kartının 50W olduğu söylenmiş.
Screenshot 2025-07-21 at 16-09-19 HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar 15.6 inç 144 Hz IPS Ekr...webp
Anlamadım bu şekilde bakmak için ürüne sahip olmam mı gerekiyor?
Ürünü satın almadan görmemin yolu yok mu?

Doğru evet önce ürünü almalısın o minik detayı atladım pardon :D

Ürün sende yoksa ve sadece model koduna sahipsen işin biraz daha zor. Belki HP Resmi Servis Kılavuzu bilgi verebilir o da varsa. HP'nin teknik doküman arşivinde bazı modeller için detaylı TGP değeri verilir. Ancak çoğu zaman yalnızca GPU modeli yazılır, TGP belirtilmez

Victus 15'in fa3-fb3 modellerinde 50W GPU olan modeller de mevcut. Yeşil forumdan bir örnek. Bu kodlu cihazların GPU verilerini HP sitesinde belirtmemiş. Ayrımı da şu şekilde; eğer fa3-fb3 cihaz RTX 4000 serisi GPU'lu olup 120W adaptörle geliyorsa TGP'si 50W demektir. Attığınız linkteki cihazda da 120W adaptör mevcut, dolayısıyla da GPU 50W.
Güç kaynağı türü: 120 W AC güç adaptörü
Screenshot 2025-07-21 at 16-09-19 HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar 15.6 inç 144 Hz IPS Ekr...webp

Son düzenleme:
Çözüm
Victus 15'in FA3-FB3 modellerinde 50W GPU olan modeller de mevcut. Yeşil forumdan bir örnek. bu kodlu cihazların GPU verilerini HP sitesinde belirtmemiş. Ayrımı da şu şekilde; eğer FA3-FB3 cihaz RTX 4000 serisi GPU'lu olup 120W adaptörle geliyorsa Tgp'si 50W demektir. Attığınız linkteki cihazda da 120W adaptör mevcut, dolayısıyla da GPU 50W.

Eki Görüntüle 165399

Hocam çok sağ olun, Amazon'daki yorum tek gördüğüm şey olunca emin olamamıştım. Şu an vazgeçtim, başka modellere bakacağım. Tekrardan teşekkür ederim.