tekilasunset

Üyecik
Cihaz
HP Victus
Laptopun işlemci sıcaklığı PUBG, Dead By Daylight, Last of Us 2 gibi oyunlarda 85-90 derece arasına fırlıyordu. Alalı neredeyse 2 sene olmak üzere olduğu için HP yetkili servisine gönderdim. Ayrıyeten 16 GB olan RAM'i 64 GB'a yükselttim.

Bugün geri teslim aldım RAM'lar takılmış fakat ufak bir test yaptığımda sıcaklıklar yine aynı bantta görünüyor. Bu sorun yer yer bilgisayarın kapanmasına da sebep olduğu için büyük bir problem. Yetkili servisin macun değiştirmemiş veya temizliğini yapmamış olması gibi bir ihtimal var mı? TikTok'ta birebir bu olayın yaşanmasıyla ilgili 2 hafta önce paylaşılmış bir şey de gördüm o yüzden şüpheye düştüm. Eğer yapıldıysa ne yapmamı önerirsiniz?

Kullandıkları macunun çok kötüyse ve yanlış uygulanmışsa ısınması normal zaten soğutması pek iyi bir cihaz değil. Macun yerine Termal Pad alın ve uygulayın, cihazın altını yükseltin, gerekirse işlemciye limit koyun.

İlk defa HP teknik servisini kullandım nasıl olabilir böyle bir şey yani inanamıyorum yetkili servis diye gidiyoruz bir de yanlış mı uygulandı uygulanmadı mı diye şüpheye düşüyoruz muz cumhuriyeti.