HP Victus 15 sıcaklıklarım normal mi?

atomx31

Uzman
HWiNFO'dan ölçümlerimi yaptım, 35W limit var işlemcimde. Ortalamalar normal görünüyor ama 100-104 derecelere nasıl çıkıyor anlayamıyorum. Anlık zıplama tarzı bir şey mi acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Macundan eser kalmamış zaten soğutması kötü bir model faz değişimli termal pad uygulayın.

O sıcaklık normal değil dostum. Sucuk pişirebilirsin ama.

hocam şunu anlamadım ortalaması 66 cpunun maksimumu nasıl 104 oluyor
HWinfo başladığından beri olan sıcaklık o. Ortalamaya çok takılma soğutması çok iyi olan bir model değil tam yük altında 100 derece görmesi normal. Macun değişimi yapabilirsiniz sıcaklıklar eskiye nazaran çok arttıysa.

alalı 3 ay falan oldu hocam açıkcası performansında ciddi bi fark görmedim aldığım günden beri ama sıcaklıklar bu şekilde

alalı 3 ay falan oldu hocam açıkcası performansında ciddi bi fark görmedim aldığım günden beri ama sıcaklıklar bu şekilde
R23 testinde direkt 100 dereceye kafa atması normal aslında hocam soğutması çokta kaliteli değil dediğim gibi. Oyunlar durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…