Detaylar
Kim cevapladı?hocam şunu anlamadım ortalaması 66 cpunun maksimumu nasıl 104 oluyorMacundan eser kalmamış zaten soğutması kötü bir model faz değişimli termal pad uygulayın.
O sıcaklık normal değil dostum. Sucuk pişirebilirsin ama.
Ruindry 41
Üstün
- Makaleler
- 1
HWinfo başladığından beri olan sıcaklık o. Ortalamaya çok takılma soğutması çok iyi olan bir model değil tam yük altında 100 derece görmesi normal. Macun değişimi yapabilirsiniz sıcaklıklar eskiye nazaran çok arttıysa.hocam şunu anlamadım ortalaması 66 cpunun maksimumu nasıl 104 oluyor
alalı 3 ay falan oldu hocam açıkcası performansında ciddi bi fark görmedim aldığım günden beri ama sıcaklıklar bu şekildeHWinfo başladığından beri olan sıcaklık o. Ortalamaya çok takılma soğutması çok iyi olan bir model değil tam yük altında 100 derece görmesi normal. Macun değişimi yapabilirsiniz sıcaklıklar eskiye nazaran çok arttıysa.
Ruindry 41
Üstün
- Makaleler
- 1
R23 testinde direkt 100 dereceye kafa atması normal aslında hocam soğutması çokta kaliteli değil dediğim gibi. Oyunlar durumlar nasıl?alalı 3 ay falan oldu hocam açıkcası performansında ciddi bi fark görmedim aldığım günden beri ama sıcaklıklar bu şekilde
vada
Yetkin
4 saat 16dknın ortalaması o.hocam şunu anlamadım ortalaması 66 cpunun maksimumu nasıl 104 oluyor
doğru dürüst bi fps drop almıyorum ama sıcaklıklar bu şekil yineR23 testinde direkt 100 dereceye kafa atması normal aslında hocam soğutması çokta kaliteli değil dediğim gibi. Oyunlar durumlar nasıl?