Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
512 GB'lık versiyon Victus 15 kullanıyorum. Artık yetmiyor. İnternetten anakartın resmine baktığımda, 1. slotun üstünde 2. slot var; üstünde de "SSD-2" yazıyor. Ama burada soket yok. İnternetteki konularda da 2. bir yuvanın olmadığı söyleniyor. Bu soketi teknik serviste taktırabilir miyim?

Görsel temsilidir.

1752664541668.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani koymuşlar ama hizmeti sunmuyorlar. Yakınızda bulun HP servisiyle iletişime geçin. Belki takarlar. Takmazlarsa harici bir servisten destek almak zorundasınız.

Neden taktırmak yerine yükseltmiyorsunuz.

Gerçekten öyle hocam HP'nin forumlarındada aynı şeyi söylüyorlar.

1752666655411.webp

Ankara yetkili servis var ama numarayı bir türlü bulamadım Google üzerinden baktığımda dükkan gözükmüyor. HP'nin sitesinde dükkan ismi vs. gözüküyor ama numara yok.

1752666732974.webp

Yani koymuşlar ama hizmeti sunmuyorlar. Yakınızda bulun HP servisiyle iletişime geçin. Belki takarlar. Takmazlarsa harici bir servisten destek almak zorundasınız.

Neden taktırmak yerine yükseltmiyorsunuz.

Hocam yükselttiğim zaman şu an takılı olan 512 SSD boşta kalacak ondan dolayı.

Gerçekten öyle hocam HP'nin forumlarındada aynı şeyi söylüyorlar.

Eki Görüntüle 163886

Ankara yetkili servis var ama numarayı bir türlü bulamadım Google üzerinden baktığımda dükkan gözükmüyor. HP'nin sitesinde dükkan ismi vs. gözüküyor ama numara yok.

Eki Görüntüle 163889

Hocam yükselttiğim zaman şu an takılı olan 512 SSD boşta kalacak ondan dolayı.

Gerçekten büyük bir saçmalık senden ürün alacağım ama 3. tarafı kullanacağım sonra da diyeceksin ki garanti dışı :D. Eğer sağlık değerleri güzelse 2. el olarak satıp değerlendirebilirsiniz.

Yani şu an 1 TB SSD'ler 2.2K civarında siz yeni slot taktırsanız aynı M.2'den aldığınızı varsayalım 1K işçiliğe versen 1.2K da yeni M.2'ye vereceksin aynı işe denk gelmiş olacak. Tabii işçilik 1K olur mu orasını bir şey diyemiyorum kesin olarak. Çünkü daha önce böyle bir işlem hiç yaptırmadım.