İnceleme HP Victus 16 14700HX RTX 4060 inceleme ve bir yıllık kullanıcı deneyimi

Hala R1 sorunu yaşayanlar mailden veya sözlü şeylerden ibaret kanıtsal bir şeyler yok var mı bir bilgiliniz r1'de hallsensör sorunu hakkında veya yaşayan var mı daha doğrusu.
Techolay, Technopat, Donanım Arşivi, Reddit ve şikayetvar'a arada bakarım. Daha rastlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be HP panelini ücretsiz upgrade mi etti? Olaya bak. Lenovo'yu aramistim bana dedikleri ekrani kesinlikle degistirmiyoruz isik sizmasi olsa dahi. xD Şaka gibi. Ama 287 nit parlakligiyla Lenovo'nun dandik panellerini tokatlar. 250nit yazmasina ragmen her turlu iddaya girerim Max 220 nit falandir. Cunku daha once 250 nit panelli laptoplar kullanmistim en soluk ve gunduzleri kullanamadigim dandik bir paneli vardi. xD

Bende -160 başlayıp 145 kadar geldim. Bunda da mavi ekran yersem 140mv de sabitlerim bende.

Dostum, teşekkürler bilgilendirme için. Ben de Amazon'dan aldım paneli, acaba kötü olandan mı? Değişim yaparlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…