Ruindry

Yetkin
Makaleler
1
HP Victus 16 Şuanki bütçe skalasında panel olarak en iyi modellerden( 240 hz 3 ms %100sRGB) son fiyatlar arasından tercih edilebilir. Daha iyi modeller gelecektir ama fiyatlarının karşılığı ne olur bilemiyorum Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta ihtiyacınız varsa tercih edebilirsiniz.

Yükseltme ile uğraşırım QHD 240 HZ çokta önemli değil derseniz Nitro 16 alternatif hatta daha iyi bir model olabilir son zamanlarda yükseltmeye tekrardan izin vermedikleri söyleniyor kargoyu ödeyerek servise yollamak durumunda kalabilirsiniz. Victus 16'nın boşta M2 SSD ve RAM slotu yok ekleme yapmak isterseniz mevcut olanı çıkarmanız gerekiyor 32 GB 1 TB ile geliyor.

Nitro 16 ekstra sıvı metal soğutma ve genel kalite olarak daha iyidir. 1x16 RAM ile geliyor ve boşta M2 SSD slotu bulunuyor. İki cihazın da ısınma sorunu yok sıcaklıkları çok stabil ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. Panel olarak iyidir 165 hz 3 ms %100sRGB ile geliyor.

Şahsi yorumun 7840HS 240 hz ekranı dolu dolu besleyecek olmadığı için 16 GB RAM ve Ekstra 1 TB M2 SSD ile hem daha uyguna geliyor hem genel kalite ile tercihim Nitro 16 olurdu.

Cok büyük fırsat olduklarını söyleyemem lakin yılbaşı zammından önce ve 2-3 hafta önceki fiyatlarına göre bence taksitle iyi fiyatlara geliyorsa tercih edebilirsiniz.

Halihazırda Nitro 16 kullanıcısı olarak söylüyorum ki bu fiyatta rakipsiz diyebilirim. Çevremde victus, Lenovo, MSI gibi markaları kullanan arkadaşlarımda var fakat Nitro 16 gerçekten aralarında en basarilisi. Tekrar alacak olsam tekrar Nitro 16 alırım.

Halihazırda Nitro 16 kullanıcısı olarak söylüyorum ki bu fiyatta rakipsiz diyebilirim. Çevremde victus, Lenovo, MSI gibi markaları kullanan arkadaşlarımda var fakat Nitro 16 gerçekten aralarında en basarilisi. Tekrar alacak olsam tekrar Nitro 16 alırım.
Marka özelinde yorum yapmak pek doğru değil ama bu bütçede Nitro 16 belli kalite standartının altına düşmüyor alınabilir güzel bir seridir.

Nitro 16'nın 32'li versiyonu yok mu?

Hazır olarak var ama 3K fark çok dışarıdan kendiniz alıp takabilirsiniz müşteri hizmetlerini bilgilendirerek ama bazıları yeni yasa sonrası yasak olduğunu söylüyor da zivanalık bilgi kirliliği var suanlik o tarafta.

Hazır olarak var ama 3K fark çok dışarıdan kendiniz alıp takabilirsiniz müşteri hizmetlerini bilgilendirerek ama bazıları yeni yasa sonrası yasak olduğunu söylüyor da zivanalık bilgi kirliliği var suanlik o tarafta.
16 GB a tahmini ne kadar fark öderim kendim halletsem hocam?

16 GB a tahmini ne kadar fark öderim kendim halletsem hocam?
SK Hynix veya SAMSUNG RAM ile geliyor değişkenlik gösterebiliyor aldıktan sonra almak daha mantıklı olabilir ama DDR 5 tarafında çok uyum sorunu olmuyor kendi tercihiniz.
Dışardan geçiş 1,5-2K arasıdır ekstra SSD'de alırsınız üstelik yani hazır olarak biraz tuzluya geliyor.

SK Hynix veya SAMSUNG RAM ile geliyor değişkenlik gösterebiliyor aldıktan sonra almak daha mantıklı olabilir ama DDR 5 tarafında çok uyum sorunu olmuyor kendi tercihiniz.
Dışardan geçiş 1,5-2K arasıdır ekstra SSD'de alırsınız üstelik yani hazır olarak biraz tuzluya geliyor.
Çok teşekkürler. Sanırım sipariş geçeceğim birazdan

Ben 1 yıl önce aldım o zamanlar böyle bir şey yoktu hatta 2 kez mail yoluyla onaylattım fakat son zamanlarda böyle bir şey çıkartmışlar garip bir olay. Allah'tan elimde mail görüntüleri var da ileride garantiye giderse sıkıntı olmaz. Çünkü ben de RAM upgrade yapmıştım

Ben 1 yıl önce aldım o zamanlar böyle bir şey yoktu hatta 2 kez mail yoluyla onaylattım fakat son zamanlarda böyle bir şey çıkartmışlar garip bir olay. Allah'tan elimde mail görüntüleri var da ileride garantiye giderse sıkıntı olmaz. Çünkü ben de RAM upgrade yapmıştım
Yok hocam zaten 3-4 kere müşteri hizmetlerini arayıp 1inden bile onay alsanız siz kendinizi güven altına alıyorsunuz. Bence bu sistem aşırı saçma RAM ve SSD değişimi 2-3 dakika sürmez hem kargo parası ödüyorsun hem cihazın başına bir şey gelirse olay sana kitleniyor malum kargo şirketlerini de biliyoruz tabii. Bu olaya el atmışlardı ama yine böyle bir saçmalık duymaya başladım umarım bir an önce düzeltirler ve geri adım atarlar. Bazıları da onay almış işte bilgi kirliliği hakim.