Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çetinkino

Uzman
Cihaz
Hp victus 16
Merhaba, laptopu 2 gün önce aldım. Açma tuşuna basıp açıyorum, açılma sesi geliyor ama siyah ekranda kalıyor, ne yaptıysam düzelmedi. DDU'dan driver sildim.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS, ekran kartı NVIDIA 4050, saatlerdir çözemiyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Muhtemelen AMD kartınla alakalı bir durum. Laptoplarda gördüğün ekrana görüntüyü dahili grafik kartı verir. HDMI ile bağlantı kurduğun vakit görüntü geliyorsa da AMD kart ihtimalini kesinliyor.

Bu durumda sana tavsiyem ekrandan görüntüyü aldığın zaman AMD grafik kartının sürücüsünü kaldırıp laptopu normal şekilde başlat. Hatta daha basit bir şey söyleyeyim: Laptopu direkt güvenli modda başlat ve açılacak mı gör.

Geçen gün şöyle bir başlık açılmış:

Daha farklı duruyor.

Aynı şekilde de Technopat'ta da açılmış 1-2 konuya denk geldim.

Güvenli modda görüntü alabiliyorsan AMD kartının sürücüsünü düşürüp kontrol etmeni tavsiye ederim.

Sizce MUX Switch işe yarar mı? İnternette araştırınca bu modelde mevcut olduğunu gördüm ama emin değilim.
Muhtemelen AMD kartınla alakalı bir durum. Laptoplarda gördüğün ekrana görüntüyü dahili grafik kartı verir. HDMI ile bağlantı kurduğun vakit görüntü geliyorsa da AMD kart ihtimalini kesinliyor.

Bu durumda sana tavsiyem ekrandan görüntüyü aldığın zaman AMD grafik kartının sürücüsünü kaldırıp laptopu normal şekilde başlat. Hatta daha basit bir şey söyleyeyim: Laptopu direkt güvenli modda başlat ve açılacak mı gör.

Daha farklı duruyor.

Güvenli modda görüntü alabiliyorsan AMD kartının sürücüsünü düşürüp kontrol etmeni tavsiye ederim.

Monitördeyken masaüstüne sağ tıklayıp Görüntü Ayarları'nı aç ve bize oranın ekran görüntüsünü göster.

1714520985473.webp

1714521011138.webp

Daha farklı duruyor.

Güvenli modda görüntüm var zaten de bana normal modunda lazım. Sürücüyü önceki sürücüye de çektim Aygıt Yöneticisi'nden aynı.

Son düzenleyen: Moderatör: