HP Victus 16 alınır mı?

Bütçe
34000
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Cihaz bu. Sizce alınır mı? Ekran kartı satıcının dediğine göre 120 watt. Kartta limit bulunuyor mu? Ayrıca satıcı bir müşteriye RAM'in tek slot olduğunu söylmemiş ama diğer müşteriye çift slot demiş. Bu konuda bilgisi olan varsa iyi olur.

Deneyimleme fırsatım olmuştu, malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Performans olarak bu modelin sizi üzeceğini sanmıyorum.

Ram upgrade edilebiliyorsa bir tane daha 8 takarsın sonra ölene kadar kullan.

Normalde 2 ay sonrası için düşünüyordum ama yılbaşı zamlarını göze alamadım. Sipariş ettim. Gelirse testlerini paylaşırım.
Bence iyi yapmışsınız, sanmıyorum ucuzlayacağını. Maaşlara zam geldiği gibi ürünlere de zam koyuyorlar. Ya bu maaş zammı zaten ürünlere zam geliyor diye yapılıyor. 2x ürünlere zam, 1x maaşlara zam şeklinde işliyor sistem...

Farkındayım. Ülke sağ olsun, ekonomist oldum. Aslında pek içim el vermedi ama mecbur. Toplu para bekliyordum, mecbur babama aldırdım bu zam işlerinden dolayı.

Nitrolardaki ısınma sorunu ve servisin rezilliği beni biraz uzaklaştırıyor markadan. Onun dışında güzel cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…