Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 34000
Daha düşer mi ki fiyatlar? Sanmıyorum. Bunun 1 TB'li Ryzen modeli var, 2800 TL artmış fiyatı iki gün öncesine göre.
Daha düşer mi ki fiyatlar? Sanmıyorum. Bunun 1 TB'li Ryzen modeli var, 2800 TL artmış fiyatı iki gün öncesine göre.
Normalde 2 ay sonrası için düşünüyordum ama yılbaşı zamlarını göze alamadım. Sipariş ettim. Gelirse testlerini paylaşırım.
Ninja in Pyjama
Üstün
Deneyimleme fırsatım olmuştu, malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Performans olarak bu modelin sizi üzeceğini sanmıyorum.
Ram upgrade edilebiliyorsa bir tane daha 8 takarsın sonra ölene kadar kullan.Cihaz bu. Sizce alınır mı? Ekran kartı satıcının dediğine göre 120 watt. Kartta limit bulunuyor mu? Ayrıca satıcı bir müşteriye RAM'in tek slot olduğunu söylmemiş ama diğer müşteriye çift slot demiş. Bu konuda bilgisi olan varsa iyi olur.
RAM upgrade edilebiliyorsa bir tane daha 8 takarsın sonra ölene kadar kullan.
Ekran kartı 8 GB. RAM 16 GB hocam.
Bence iyi yapmışsınız, sanmıyorum ucuzlayacağını. Maaşlara zam geldiği gibi ürünlere de zam koyuyorlar. Ya bu maaş zammı zaten ürünlere zam geliyor diye yapılıyor. 2x ürünlere zam, 1x maaşlara zam şeklinde işliyor sistem...Normalde 2 ay sonrası için düşünüyordum ama yılbaşı zamlarını göze alamadım. Sipariş ettim. Gelirse testlerini paylaşırım.
Alternatiflerinden 1-2K daha ucuz.
Alternatif olarak bu var:
www.n11.com
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bence iyi yapmışsınız, sanmıyorum ucuzlayacağını. Maaşlara zam geldiği gibi ürünlere de zam koyuyorlar. Ya bu maaş zammı zaten ürünlere zam geliyor diye yapılıyor. 2X ürünlere zam, 1X maaşlara zam şeklinde işliyor sistem...
Farkındayım. Ülke sağ olsun, ekonomist oldum. Aslında pek içim el vermedi ama mecbur. Toplu para bekliyordum, mecbur babama aldırdım bu zam işlerinden dolayı.
Alternatiflerinden 1-2K daha ucuz.
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Nitrolardaki ısınma sorunu ve servisin rezilliği beni biraz uzaklaştırıyor markadan. Onun dışında güzel cihaz.