ALCYONEUS Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 496 Çözümler 2 Beğeniler 250 22 Ocak 2026 #1 Bilgisayarıma çok ısındığı için bakım yaptım ama bilgisayarı açtığımda benden BitLocker şifresi istiyor. Sorun şu ki benim bildiğim bir BitLocker şifrem yok. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarıma çok ısındığı için bakım yaptım ama bilgisayarı açtığımda benden BitLocker şifresi istiyor. Sorun şu ki benim bildiğim bir BitLocker şifrem yok. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Caner Uncu 22 Ocak 2026 aka.ms/myrecoverykey adresine gidin, eğer yedeklediyseniz Microsoft hesabınıza kaydediliyor.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.209 Yer Çorum 22 Ocak 2026 #2 aka.ms/myrecoverykey adresine gidin, eğer yedeklediyseniz Microsoft hesabınıza kaydediliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ALCYONEUS Uzman Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 496 Çözümler 2 Beğeniler 250 22 Ocak 2026 #3 Caner Uncu dedi: aka.ms/myrecoverykey adresine gidin, eğer yedeklediyseniz Microsoft hesabınıza kaydediliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: aka.ms/myrecoverykey adresine gidin, eğer yedeklediyseniz Microsoft hesabınıza kaydediliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum, teşekkürler.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.209 Yer Çorum 22 Ocak 2026 #4 ALCYONEUS dedi: Tamamdır buldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, farklı tarihlere ait BitLocker şifreleri varsa en son tarihli olanı deneyin. Artı 0 Eksi
ALCYONEUS dedi: Tamamdır buldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, farklı tarihlere ait BitLocker şifreleri varsa en son tarihli olanı deneyin.