HP Victus 16 G-Sync aktif edemiyorum

YamiYugi

Uzman
Yer
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba,

AOC 24G4X Monitör kullanmaktayım. Bu Monitörü DP Kablosu ile HP Victus 16 s0023nt Modelli bilgisayarıma bağlıyorum fakat G-Sync aktif edemiyorum.
Adaptive Sync Monitörde aktif fakat bir türlü G-Sync aktif edemiyorum.
Kullandığım bağlantı kablosunu da buraya bırakayım: USB C to DP

Type C ile bağladığım için mi acaba G-Sync açamıyorum, yoksa laptop modelim mi desteklemiyor anlamış değilim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-12 190151.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran görüntüsü 2025-06-12 190209.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Type C ile bağladığım için mi acaba G-Sync açamıyorum, yoksa laptop modelim mi desteklemiyor anlamış değilim.
İkisi de olabilir açıkçası. G-Sync desteği için BIOS'ta ekstra bir lisans gerekiyor.

İkisi de olabilir açıkçası. G-Sync desteği için BIOS'ta ekstra bir lisans gerekiyor.
Şimdi bir şey fark ettim, amd işlemcisi tarafından ayarlarımı kontrol edeyim dedim, FreeSync aktif olmuş sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-12 192042.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 109
Victuslar type-c kullanarak igpuya bağlanır,gsync nvidia teknolojisi.Hdmi'dan deneyin olur mu bilmiyorum.

Hdmı ile bağlıyordum önceden, G-Sync kullanmak için Type C - DP bağlamıştım. Hdmı ile olmuyor
Galiba yok.Olsa bir şekilde reklamını yapıyolar zaten.Yeni omen maxlerde var gözüküyor sitesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…