Mersylien

Çalışkan
Cihaz
HP Victus 16
Merhabalar, HP Victus 16 cihazımı 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Son birkaç gündür herkesin başına verdikleri şu hall sensörü problemi benim de başıma geldi. Cihazımın garantisi var ama garantiye gönderme konusunda tereddütlerim var, okulumdan ve mesleğimden dolayı bilgisayarı aktif kullanmam gerekiyor. Servisin vaktinin uzama ya da hall sensörünü çıkarıp geri gönderme gibi problemler yarattığını okudum. Eğer hall sensörünü geri çıkarıp göndereceklerse evde aynı işlemi ben de yaparım diye düşündüm. Servise gönderme konusunda tereddütlerim var, tam olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Sensörü çıkartsam, öyle kullanmaya devam etsem problem yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, HP Victus 16 cihazımı 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Son birkaç gündür herkesin başına verdikleri şu hall sensörü problemi benim de başıma geldi. Cihazımın garantisi var ama garantiye gönderme konusunda tereddütlerim var, okulumdan ve mesleğimden dolayı bilgisayarı aktif kullanmam gerekiyor. Servisin vaktinin uzama ya da hall sensörünü çıkarıp geri gönderme gibi problemler yarattığını okudum. Eğer hall sensörünü geri çıkarıp göndereceklerse evde aynı işlemi ben de yaparım diye düşündüm. Servise gönderme konusunda tereddütlerim var, tam olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Sensörü çıkartsam, öyle kullanmaya devam etsem problem yaşar mıyım?
Recep'in son videosundaki arkadaş da aynı sorunu yaşamış. Servise vermişler, anakartı değiştirip vermişler. Deneyin, şansınızı derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensörü çıkarıp denersen işlemciniz limite takılacak, tavsiye etmem. Hala garantisi devam ediyor ise gönderin. Ücretsiz tamir ederler. Sorunuzun cevabını @Akif hocam daha net verir.

Merhaba, HP Victus 16 cihazımı 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Son birkaç gündür herkesin başına verdikleri şu hall sensörü problemi benim de başıma geldi. Cihazımın garantisi var ama garantiye gönderme konusunda tereddütlerim var, okulumdan ve mesleğimden dolayı bilgisayarı aktif kullanmam gerekiyor. Servisin vaktinin uzama ya da hall sensörünü çıkarıp geri gönderme gibi problemler yarattığını okudum. Eğer hall sensörünü geri çıkarıp göndereceklerse evde aynı işlemi ben de yaparım diye düşündüm. Servise gönderme konusunda tereddütlerim var, tam olarak nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Sensörü çıkartsam, öyle kullanmaya devam etsem problem yaşar mıyım?

Hocam ben aynı sorundan garantiye verdim birkaç ay önce anakart değiştirdiler 4 günün sonunda alabilirsiniz denildi araya hafta sonu girdiği için alamadım ama erken gidip alırsanız 4 güne tamamladılar Ankara Kızılay bdh bilişime gönderdim bilginize

Hocam ben aynı sorundan garantiye verdim birkaç ay önce anakart değiştirdiler 4 günün sonunda alabilirsiniz denildi araya hafta sonu girdiği için alamadım ama erken gidip alırsanız 4 güne tamamladılar Ankara Kızılay bdh bilişime gönderdim bilginize

BDH bilişimin verdiği belgeyi bulabilirsem buraya göndereceğim.

IMG_8208.webp

Hocam teşekkür ediyorum bende oraya göndereceğim, gelişmelerden ve ne yaşadığımdan haberdar ederim.

Dostlar bilgisayar açılıyordu, servise göndermeden yan monitörden hesaplarımdan çıkmak için açmaya çalışıyorum bir tepki vermiyor. Bunu nasıl çözeceğim?

.

Dostlar bilgisayar açılıyordu, servise göndermeden yan monitörden hesaplarımdan çıkmak için açmaya çalışıyorum bir tepki vermiyor. Bunu nasıl çözeceğim?

(Öncekiler yanlış oldu, telefonun azizliği :/)

Son düzenleme:
Hocam teşekkür ediyorum bende oraya göndereceğim, gelişmelerden ve ne yaşadığımdan haberdar ederim.

.

(Öncekiler yanlış oldu, telefonun azizliği :/)
Hocam geç gördüm kusura bakma durum nedir

Hocam geç gördüm kusura bakma durum nedir
Hocam estağfurullah mıknatıs yardımıyla açmayı başardım, artık Hall Sensöründen kaynaklandığına eminim. :) Bugün müşteri hizmetlerini aradım bilgisayara temiz bir windows kurulumu yapıp ardından göndermemi istediler. Yarın resmi tatil olduğu için perşembe gününe geri arama yapıp kargo numarası göndereceklermiş. Desteğiniz için minettarım. :)