Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Numlock'u kitlemiş olabilir misiniz? Numlock'un aktif olduğundan eminseniz;Merhaba arkadaşlar, laptopu 2 gündür kullanıyorum, gayet iyi, memnunum ama aygıt yöneticisinde ünlem vs. olmamasına rağmen sayı tuşları çalışmıyor.
- i5-14500HX
- RTX 4060 8 GB
- 32GB RAM
- 1TB SSD
Windows + I
Erişim Kolaylığı
Erişim Kolaylığı Merkezi
Fare
dizinini takip edin ve "Farenizi tuş takımıyla kontrol edin" seçeneğinin altındaki "Fare tuşları" özelliğini devre dışı bırakın.
prime
Yetkin
R1049NT bende araştırdım, fakat önemli olan ne gördüğün zaten 10 yıllık TN panel monitörle bile kıyasladığımda renkler oldukça soluk duruyor.
1049NT'de %100 sRGB kullanılan bir panel yok. 2 panel var biri CMN biri BOE, ikisi de %45 NTSC. BOE'nin renkler sırıtmıyor CMN'nin renkler BOE'ye göre daha kötü.
Intel ve NVIDIA Denetim Masası'ndan kendinize göre renk ayarı yaparsanız göze batmayacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
1049NT'de %100 sRGB kullanılan bir panel yok. 2 panel var biri CMN biri BOE, ikisi de %45 NTSC. BOE'nin renkler sırıtmıyor CMN'nin renkler BOE'ye göre daha kötü.
Intel ve NVIDIA Denetim Masası'ndan kendinize göre renk ayarı yaparsanız göze batmayacaktır.
Evet benim BOE ama yine de ciddi derecede soluk görünüyor. Aslında kesin %100 sRGB modeli olsa ekran dışıda Victus da bir sorun görmüyorum.
prime
Yetkin
Fiyatları ona göre tutulmuş. 35'e satılıyordu geçen haftaya kadar 1049NT, bu fiyata rakipsizdi, 45 NTSC olsun veya olmasın. Buradaki sıkıntı HPnin yalan söylemesi, %100 sRGB olarak bu laptopları pazarlaması fakat HP geçte olsa bunuda düzeltti. %62.5 sRGB olarak geçiyor artık sitelerinde.Evet benim BOE ama yine de ciddi derecede soluk görünüyor. Aslında kesin %100 sRGB modeli olsa ekran dışıda Victus da bir sorun görmüyorum.
Fiyatları ona göre tutulmuş. 35'e satılıyordu geçen haftaya kadar 1049NT, bu fiyata rakipsizdi, 45 NTSC olsun veya olmasın. Buradaki sıkıntı HP'nin yalan söylemesi, %100 sRGB olarak bu laptopları pazarlaması fakat HP geçte olsa bunu da düzeltti. %62.5 sRGB olarak geçiyor artık sitelerinde.
1056 model vardı ve oda %100 sRGB görünüyordu ve fiyatı 1049'a göre 1K ucuzdu 16 GB RAM vardı.
prime
Yetkin
O da %45 NTSC hocam. %100 sRGB olan sayılı Victuslar var.1056 model vardı ve oda %100 sRGB görünüyordu ve fiyatı 1049'a göre 1K ucuzdu 16 GB RAM vardı.
O da %45 NTSC hocam. %100 sRGB olan sayılı Victuslar var.
2-3K fazla verip %100 sRGB modeli alabilirim aslında (tabii benzer özellikli)