Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Tek bölgeli RGB olduğundan kaynaklı, geçişler çok sert oluyor. Çözümü için geçişi yavaşlatabilirsiniz ancak bu göze daha akıcı gelmeyecektir, bir renkten diğerine geçilen süreyi uzatır sadece. Bende de Victus 16 var, bu sebeplerden dolayı sabit renkte kullanıyorum.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Tek bölgeli RGB olduğundan kaynaklı, geçişler çok sert oluyor. Çözümü için geçişi yavaşlatabilirsiniz ancak bu göze daha akıcı gelmeyecektir, bir renkten diğerine geçilen süreyi uzatır sadece. Bende de Victus 16 var, bu sebeplerden dolayı sabit renkte kullanıyorum.
Yani çok saçma aslında yazılımsal bir sorun çözülebilir ama çözülmüyor. Teşekkür ederim.Tek bölgeli RGB olduğundan kaynaklı, geçişler çok sert oluyor. Çözümü için geçişi yavaşlatabilirsiniz ancak bu göze daha akıcı gelmeyecektir, bir renkten diğerine geçilen süreyi uzatır sadece. Bende de Victus 16 var, bu sebeplerden dolayı sabit renkte kullanıyorum.
- Makaleler
- 1
Olay tam olarak yazılımsal değil, bilgisayarın içinde 3 ana renk birleştiriliyor ve bu renklerin ne kadar hızla ayarlanabildiği ve saniyede kaç defa güncellenebildikleri donanımsal bir sınır. Victus cihazlarda renkler ayarlanıp hep aynı renk kalsın diye düşünülmüş, sürekli değiştirmeniz planlanmamış, bu yüzden değiştiği zaman güncelleme hızı yetmiyor ve kötü gözüküyor. Victus cihazlar ucuz etin yahnisi.Yani çok saçma aslında yazılımsal bir sorun çözülebilir ama çözülmüyor. Teşekkür ederim.
Ama şöyle ki araya mesela yeşilden maviye geçerken yeşilin 255 ini 0 a adım adım çekip mavinin 0 ını 255 e çekse aynı şekilde geçişli olur bence yazılımsal bir durum.Olay tam olarak yazılımsal değil, bilgisayarın içinde 3 ana renk birleştiriliyor ve bu renklerin ne kadar hızla ayarlanabildiği ve saniyede kaç defa güncellenebildikleri donanımsal bir sınır. Victus cihazlarda renkler ayarlanıp hep aynı renk kalsın diye düşünülmüş, sürekli değiştirmeniz planlanmamış, bu yüzden değiştiği zaman güncelleme hızı yetmiyor ve kötü gözüküyor. Victus cihazlar ucuz etin yahnisi.