kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 1 Ekim 2025 #11 Meyvelilahmacun2 dedi: Teşekkürler dostum sene sonuna doğru uygulamayı düşünüyorum tekrardan konu açarım uyguladığımda iyi bir bilgisayarcı bulmam lazım sadece şu an Genişletmek için tıkla... Bu adamı kesinlikle öneriririm termal ped ile yollarsan çok kolay halledebilir.
Meyvelilahmacun2 dedi: Teşekkürler dostum sene sonuna doğru uygulamayı düşünüyorum tekrardan konu açarım uyguladığımda iyi bir bilgisayarcı bulmam lazım sadece şu an Genişletmek için tıkla... Bu adamı kesinlikle öneriririm termal ped ile yollarsan çok kolay halledebilir.
KS KS M Meyvelilahmacun2 Çalışkan Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 54 Beğeniler 5 1 Ekim 2025 #12 kompetankedi dedi: Bu adamı kesinlikle öneriririm termal ped ile yollarsan çok kolay halledebilir. Genişletmek için tıkla... çok ters yerde ya şehirdekilere bakayım ona göre gönderirim
kompetankedi dedi: Bu adamı kesinlikle öneriririm termal ped ile yollarsan çok kolay halledebilir. Genişletmek için tıkla... çok ters yerde ya şehirdekilere bakayım ona göre gönderirim
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 1 Ekim 2025 #13 Meyvelilahmacun2 dedi: Çok ters yerde ya şehirdekilere bakayım ona göre gönderirim. Genişletmek için tıkla... Bakım, menteşe tamir için kargo kabul ediyor ama anakart arızası gibi şeyleri kabul etmiyor.
Meyvelilahmacun2 dedi: Çok ters yerde ya şehirdekilere bakayım ona göre gönderirim. Genişletmek için tıkla... Bakım, menteşe tamir için kargo kabul ediyor ama anakart arızası gibi şeyleri kabul etmiyor.