HP Victus 16 r-0028NT akıcı değil

Beroti

Çalışkan
Arkadaşlar başlıktaki laptopu kullanıyorum özellikleri: 4060 8 GB, i5 13500H, 512 GB SSD ve 16 GB RAM. Fakat masaüstü akıcı değil genel olarak hatta laptopun ekranı akıcı değil bence. 144 Hz seçili, fakat yağ gibi değil en basitinden masaüstünde sağ üst köşeden sol alt köşeye kadar sol tıka basılı imleci sürükleyince mavi bir şey çıkıyor ya o bile ekranın sol tarafına yaklaşınca kasıyor. Bir arkadaşım Excalibur laptop kullanıyor 4050 GPU ve i5 12450H var. Gerisi aynı benimkiyle aynı. Masaüstü performansı inanılmaz akıcı yani görüntüsü akıcı. O da 144 Hz o dediğim seçim penceresi de yağ gibi. Genel olarak masüstündeki imlecin akıcılığı vs. çok soft akıcı ayrıca o bataryada kullanırken ki hali öyle. Benimki şarja takılı olmasına rağmen o akıcılık yok ekranda. Bunun sebebi nedir ve benzer sorunu yaşayanlar var mı?

Çok normal öncesinde kaliteli veya orta seviye bir monitörler kullandıysanız bile baya kalitesiz hissettirir. 25 ms panelden çok bir şey beklememek lazım.

Çok normal öncesinde kaliteli veya orta seviye bir monitörler kullandıysanız bile bayağı kalitesiz hissettirir. 25 ms panelden çok bir şey beklememek lazım.

Kullanmadım fakat bilmiyorum ya. Bu dediğim olay Excalibur'da böyleyken bunda neden böyle ekranı bilmiyorum. Ama donanımım da iyi. En azından sanki o mavi şeyin kasması durumu ekrandan dolayı değil gibi bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…