Detaylar
Kim cevapladı?Kobra Ahmet Çakar
Uzman
1 buçuk saat az bu cihaza göre. Her şeyin pil performansı için ayarlı olduğundan emin misiniz?
Bu sıkıntı aniden mı oldu yoksa başından beri böyle mi?
1 buçuk saat az bu cihaza göre. Her şeyin pil performansı için ayarlı olduğundan emin misiniz?
Ekran parlaklığı ve klavye ışığı parlaklığı fulldeydi sanırım sadece.
Kodlama için kullandım.
İlk aldığımda 3 saate kadar dayanıyordu.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
13700H ve 70 WH pil var galiba. İşlemci zaten pil tasarrufu için çok iyi değil. Rgb açık ve ekran parlaklığı en yüksekte ise 3 saat normal. Ama 1 buçuk az. Cihaz kaç yıllık?
13700H ve 70 wh pil var galiba. İşlemci zaten pil tasarrufu için çok iyi değil. RGB açık ve ekran parlaklığı en yüksekte ise 3 saat normal. Ama 1 buçuk az. Cihaz kaç yıllık?
2 ay oldu alalı.
13700H ve 70 wh pil var galiba. İşlemci zaten pil tasarrufu için çok iyi değil. RGB açık ve ekran parlaklığı en yüksekte ise 3 saat normal. Ama 1 buçuk az. Cihaz kaç yıllık?
Her şey en düşükte 3 saat görmüştüm 1 buçuk saati ekran parlaklığı ve klavye ışığı fuldeyken gördüm.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
O zaman normal maalesef. Bir sıkıntı yok.
Bana da normal gibi geldi ama yine de çok az o kadar para veriyoruz laptop için şarjınin o kadar az gitmesi can sıkıyor.
yusufumm07
Üstün
Pil kaçık 90 mı 57 lik mi?
Bilmiyorum nereden bakabilirim?
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
90'lık olsa imkanı yok o kadar az götürmesinin. Ben yukarıda bir donanım tahmini yaptım ama isterseniz işlemci ve ekran kartını yazın söyleyelim size. Veya 16-R0020NT'dan sonra bir kod daha olacak onu söyleyin. Laptop kutusunda yazar. Bu daha garanti olur.