ALCYONEUS

Uzman
Bilgisayarda sadece Chrome açıktı ve iki tane de sekme vardı. Birinde Kick diğerinde hiçbir şey açık değildi, öylece duruyordu. Kick'e gireyim dedim, Google yanıt vermiyor uyarısını aldım. Eyvallah dedim, hadi öyle olsun, diğer arama motorlarına da girmeye çalıştım ama hiçbirini bilgisayar açmadı. Yeniden başlatayım dedim, bilgisayarın yeniden başlatılması dakikalar sürdü. Isıdan falandır diye düşündüm, CPU 63 GPU 50 civarı bir şeydi ve oyunlarda çok daha artıyor. Böyle tepki vermiyor. (Uzun süredir yük bindirecek bir oyun oynamadığım için şu anki tepkisini bilmiyorum.)

Zaten aklımda bilgisayarı servise gönderme gibi bir düşünce vardı ama çalıştığım için pek fırsat bulamıyordum. Bana kalırsa bakım zamanı gelip geçtiği için böyle sorun yaşatıyor, İstanbul içinde cumartesileri de açık olduğunu bildiğiniz ve güvendiğiniz HP yetkili servis var mı? (Model Victus 16-R1045NT)

Stanbul içinde cumartesileri de açık olduğunu bildiğiniz ve güvendiğiniz HP yetkili servis var mı?

İstanbul'da sadece 2 tane yetkili servis var. Ama ikisi de maalesef cumartesi günü kapalı. Yanlış hatırlamıyorsam HP cihazlarını Yurtiçi Kargo ile anlaşmalı gönderebiliyordunuz arayıp bilgi almanız yararınıza olabilir.
HP telefon no: 4448121.

1- AVRUPA YAKASI (ŞİŞLİ)
2-ANADOLU YAKASI (MALTEPE)

Avrupa yakasındaki BDH servisten hizmet aldım ben de. Biraz zaman alsa da Hall Sensör sorunumu çözmüşler. Ama bence senin sorunun için servise gerek yok.

Avrupa yakasındaki bdh servisten hizmet aldım ben de. Biraz zaman alsa da hall sensör sorunumu çözmüşler. Ama bence senin sorunun için servise gerek yok.

Tabii bana kalırsa ben böyle bir şey için servise gitmem ama bilgisayarımın alt tarafındaki filtreler kapandı CPU boştayken 70'lerde seyredebiliyor hatta şu an baktığımda bile 70 görebiliyorum ara ara 67 65 diye düşüyor ama sonunda 70 dereceye geri çıkıyor sadece burada yazı yazarken 70 derece sıcaklıkta çalışması açıkçası beni rahatsız ediyor zaten aldığım günden beri hiç bakıma göndermedim normalde bu sıcaklıklarda değildi her halükarda bakıma göndereceğim erkenden gönderip aradan çıkartayım diyorum garantiyi bozmayacağını bilsem kendim de yaparım benim için çok önemli değil ama garantiyi bozsam bilgisayarda bir şey patlak verse bu sefer ben sorun ile baş başa kalacağım.

İstanbul'da sadece 2 tane yetkili servis var. Ama ikisi de maalesef cumartesi günü kapalı. Yanlış hatırlamıyorsam HP cihazlarını Yurtiçi Kargo ile anlaşmalı gönderebiliyordunuz arayıp bilgi almanız yararınıza olabilir.
HP telefon no: 4448121.

1- AVRUPA YAKASI (ŞİŞLİ)
2-ANADOLU YAKASI (MALTEPE)

Bu iki servis de birbirinin Anadolu ve Avrupa yakasında servis hizmeti veren tek firma ve gördüğüm kadarıyla yorumları pek de iyi değil başka alternatif yok mu?
Ona göre garantiyi bozup bozmamam ile ilgili bir karar vereceğim.

Son düzenleme:
Bu iki servis de birbirinin Anadolu ve Avrupa yakasında servis hizmeti veren tek firma ve gördüğüm kadarıyla yorumları pek de iyi değil başka alternatif yok mu?
Ona göre garantiyi bozup bozmamam ile ilgili bir karar vereceğim.

Maalesef tek yetkili servis bunlar hocam.

BDH yetkili servise dair bir video çektik. Sorunum Hall Sensör ve ekstra iki sorundu. Genel olarak memnun kaldım. Video yayınlandığında atarım.