Evet.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Termal macunu Nitro 5'lerde leş. GameGaraj PTM kullanıyor ve korkunç soğuk çalışıyor. AN517 kasalar ortalama ama GameGaraj'ın kullandığı Tongfang bu fiyat skalasındaki en iyilerden. CPU ve GPU olarak GameGaraj daha iyi. Tabii 4060'ın 140W olması iyi bir avantaj ama 5050 115W çok bir fark hissettirmez. Ekran olarak da Acer LCD GameGaraj ise IPS. Acer'ın boyut farkı var sadece. Yazılım olarak Acer daha önde.
Beni gamegaraj olması şüphelendiriyor ve ayrıca 5050 mi daha iyi 4060 mıTermal macunu Nitro 5'lerde leş. GameGaraj PTM kullanıyor ve korkunç soğuk çalışıyor. AN517 kasalar ortalama ama GameGaraj'ın kullandığı Tongfang bu fiyat skalasındaki en iyilerden. CPU ve GPU olarak GameGaraj daha iyi. Tabii 4060'ın 140W olması iyi bir avantaj ama 5050 115W çok bir fark hissettirmez. Ekran olarak da Acer LCD GameGaraj ise IPS. Acer'ın boyut farkı var sadece. Yazılım olarak Acer daha önde.
- Makaleler
- 1
5050 daha iyi bir kart laptop tarafında.
GameGaraj yılların markası. Slayer serisiyle bayağı bir popülerlik ve kalite kazandı. Zaten laptopları kendileri yapmıyor. Hiçbir Türk markası kendisi yapmıyor.
Peki bu nasıl sizce?5050 daha iyi bir kart laptop tarafında.
GameGaraj yılların markası. Slayer serisiyle bayağı bir popülerlik ve kalite kazandı. Zaten laptopları kendileri yapmıyor. Hiçbir Türk markası kendisi yapmıyor.
- Makaleler
- 1
CPU, GPU Watt değeri, SSD ve ekran olarak daha iyi. Kasa ve soğutma hemen hemen aynı. Ayrıca belirteyim bundan önceki seride yani 15XXX9 serisinde anakart yanma sorunları çıktı bayağı. Bilginize.
Evet biliyorum anakart sorununuCPU, GPU Watt değeri, SSD ve ekran olarak daha iyi. Kasa ve soğutma hemen hemen aynı. Ayrıca belirteyim bundan önceki seride yani 15XXX9 serisinde anakart yanma sorunları çıktı bayağı. Bilginize.
Sağ olun.CPU, GPU Watt değeri, SSD ve ekran olarak daha iyi. Kasa ve soğutma hemen hemen aynı. Ayrıca belirteyim bundan önceki seride yani 15XXX9 serisinde anakart yanma sorunları çıktı bayağı. Bilginize.
ALCYONEUS
Uzman
Merhaba bu bilgisayar alınır mı?
HP Victus 16-R1057NT:
- i5-14500hx
- 16 GB RAM.
- 512 GB SSD.
- RTX 4060.
Bu zamanda alınacak bilgisayar değil ben 14700HX işlemcili olanını aldım ben aldığım zaman hiçbir şikayet yoktu Victus'lar ile ilgili ama sonraki süreçlerde AMD modellerde sensör sorunu Intel modellerde bilgisayarların 90 derecelerde çalışması ve yeterli servis hizmetinin verilmemesi gibi olaylar patlak verdi açıkçası fiyatları da o bilgisayara değer bir fiyat değil GameGaraj varken diğer modeller alınmaz bu zamanın bilgisayarı X5t veya X7tdir diğer bilgisayarlar ya aşırı uçuk fiyatta ya özellik olarak çok kötü ya da kronik sorunlu bilgisayarlar.
Merhaba, peki bu laptop için ne dersin?
- Makaleler
- 1
Güzel laptop. Alınır.Merhaba, peki bu laptop için ne dersin?
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-