Amazon'dan bu laptopu almak istiyorum ancak Hall effect sorunu beni endişelendiriyor. Bu laptopta Hall effect sorunu yaşar mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Alan herkes yaşıyor neredeyse hocam. Techolay kanalında @Hasan Merkit'in konuk olduğu bir video çekildi bu konu hakkında.Kronik bir sorun var ortada ama her PC'de oluyor diye bir şey de yok.
2 arkadaşımda var henüz böyle bir sorun yaşamadılar, hatta takipteyim yaşayacaklar mı diye, şans biraz.Alan herkes yaşıyor neredeyse hocam. Techolay kanalında @Hasan Merkit'in konuk olduğu bir video çekildi bu konu hakkında.
Yeni çıktı bu sorun. 3-4 aydır falan var. 3-4 aydan önce aldılarsa sorun yaşamazlar tabii. Ekstra bir monitöre bağlı olarak kullanıldığında çözülüyor bu problem.2 arkadaşımda var henüz böyle bir sorun yaşamadılar, şans biraz.
1 tanesini alalı 2 ay oldu, diğeri 1 yıldır elinde.Yeni çıktı bu sorun. 3-4 aydır falan var. 3-4 aydan önce aldılarsa sorun yaşamazlar tabii.
Model adı olarak 7Z581EA yazıyor ama bu s serisi olduğunu nerden anlarım ?Yaşayabilirsiniz. Ryzen işlemcili S serilerinde Hall sensörü sorunu daha çok görülüyor diye biliyorum.
| 7Z58 |
| 7Z58 |
Bahsettiğiniz model adını Google'da arattığınızda HP'nin resmi sitesinde bir sonuç çıkıyor. Bu sonuca bakınca S serisi model olduğu anlaşılıyor.Model adı olarak 7Z581EA yazıyor ama bu S serisi olduğunu nerden anlarım ?
Direkt Ryzen S serisi işlemcili olan model.Model adı olarak 7Z581EA yazıyor ama bu s serisi olduğunu nerden anlarım ?
7Z58
7Z58