Ömer Teker

Uzman
HP Victus 16 cihazımı 2025 Şubat ayında aldım. Haziran ayında Thermal Grizzy ile değiştirdim ve şu an boşta 43-45-50 derecelerde. Windows 11'den dolayı dengesiz. Yükte iken 80 90 arası. Normal mi? Birde bu PC nasıldır?

Windows 11'de Özgeçmiş gibi RAM yiyen, işlemci yiyen boş uygulamaları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeşitli debloat programları yardımıyla gereksiz Windows programlarından kurtulabilirsiniz. Sıcaklıklarınız iyi gibi duruyor.

HP Victus 16 cihazımı 2025 Şubat ayında aldım. Haziran ayında Thermal Grizzy ile değiştirdim ve şu an boşta 43-45-50 derecelerde. Windows 11'den dolayı dengesiz. Yükte iken 80 90 arası. Normal mi? Birde bu PC nasıldır?

Windows 11'de Özgeçmiş gibi RAM yiyen, işlemci yiyen boş uygulamaları var.
Sıcaklık değerleri oldukça iyi hocam. Ek soğutucu kullanıyor musunuz?

Yok hocam.

Yani bazen leri sıcaklık fazla geliyo

Bazı oyunlarda

Peki nasıl PCdir hocam dereceler nasıldır.

@dex,

Bir de hocam hall efect sorunu olur mu benim modellde Techolay'ın paylaştığı video S1 modellerde oldu dendi cihaz TV kanalında ise S0 modellerinde oldu dendi. @talongod, @dex,

Son düzenleme:
Bir de hocam hall efect sorunu olur mu benim modellde Techolay'ın paylaştığı video S1 modellerde oldu dendi cihaz TV kanalında ise S0 modellerinde oldu dendi. @talongod, @dex,

Hocam bilgi karmaşası olmuş sizi aydınlatayım, S0 R0 modellerde kronik, S1 R1 modellerde ise kronik değil ancak rastlanıyor. Sizin modelde S0 olduğu için kronik sorunlu olduğunu biliyoruz, sorunu yaşamamak için işlemciye watt limit koymayı deneyin, sensor problemi genellikle sıcaklıktan kaynaklı oluyor.