4060 fiyatına bulamadım malesef en iyi seçenek bu benim için şu anBen kazıklanmak istiyorum diyorsunuz galiba? 4060 fiyatına 4050 almak saçmalık.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Konudaki Victus veya.4060 fiyatına bulamadım malesef en iyi seçenek bu benim için şu an
Ram takviyesi yapmak diye bir şey var bilir misin?
biliyorum ama istemiyorum kaç laptopa yaptıysam ram takviyesi hep sıkıntı çıktı o yüzden artık 16 gb ramlı modeller isityorumRam takviyesi yapmak diye bir şey var bilir misin?
O zaman sen yapma bilgisayarcıya yaptır. RAM takviyesi yaparken nasıl bir sorun yaşadın ki? Çok basit bir parça takıyorsun sadece.kaç laptopa yaptıysam ram takviyesi hep sıkıntı çıktı
hem kendim yaptım hem de daha sonra bilgisayarcıya da yaptırdım yine de sorunlar yaşadım o yüzden artık istemiyorum 8 gb lı modellerO zaman sen yapma bilgisayarcıya yaptır. RAM takviyesi yaparken nasıl bir sorun yaşadın ki? Çok basit bir parça takıyorsun sadece.
ve halen daha şu anda da ram yüzünden sorunlar yaşıyorum arada sırada mavi ekran veriyor bilgisayar test ettiğimde yine ve yine daha sonradan hatta bu sefer bilgisayarcı taktı o ramda sıkıntı çıktıO zaman sen yapma bilgisayarcıya yaptır. RAM takviyesi yaparken nasıl bir sorun yaşadın ki? Çok basit bir parça takıyorsun sadece.
O zaman aldığın RAM sorunlu. RAM takviyesi bilgisayarı bozmaz aksine rahatlatırhem kendim yaptım hem de daha sonra bilgisayarcıya da yaptırdım yine de sorunlar yaşadım o yüzden artık istemiyorum 8 gb lı modeller
ve halen daha şu anda da ram yüzünden sorunlar yaşıyorum arada sırada mavi ekran veriyor bilgisayar test ettiğimde yine ve yine daha sonradan hatta bu sefer bilgisayarcı taktı o ramda sıkıntı çıktı
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-