Anladım teşekkür ederim ayrıca cihazı aldıktan sonra hall sensörü sorununu ortalama ne kadar sonra yaşamaya başlarım? (Not: Muhtemelen Casper Excalibur G870 ya da MSI Cyborg 15 alacağım.)
Casper da tavsiye etmiyorum ama HP almazsanız zaten hall sensörü sorunu yaşamazsınız.

@YunaUK, niye o modelleri almayı düşünüyorsun ki? ASUS TUF A15, konudaki modellerden daha iyi.
Kesinlikle katılıyorum.

@YunaUK, dostum kötü ürün almak istiyorsan o senin bileceğin iş lakin TUF A15'in fiyatı, Cyborg 15'ten ucuz. Excalibur G870 ile de aynı fiyatta. Sırf 1 TB yerine 512 GB depolaması var diye daha kötü bir laptop almak son derece mantıksız. SSD'yi sonradan yükseltebilirsin ama laptop kalitesini yükseltemezsin.

ASUS TUF A15 cevre birimleriyle beraber bütcemi aştığı icin ASUS TUF A15 modeline bakmiyorum ayrıca @Leon Scott Kennedy ın attığı model 512 GB SSD 16 GB RAM olduğu icin almayı düşünüyorum aradığım model minimun 1 TB SSD ve 16 GB RAM'li bir model arıyorum.

Excalibur da, cyborg da çöp modeller. Excalibur ısınıyor, throttle yapıyor ve fanlar uçak gibi ses çıkarıyor. Cyborg da 45W rezil ekran kartı ve tek fanlı soğutma var yani yine ısınan, throttle yapan çöp bir cihaz. Ya çevre birimlerinden kısıp A15 alacaksın ya da bütçe arttıracaksın. Gidip saçma saçma laptoplara paranızı kaptırmayın lütfen.

Excalibur da, cyborg da çöp modeller. Excalibur ısınıyor, throttle yapıyor ve fanlar uçak gibi ses çıkarıyor. Cyborg da 45W rezil ekran kartı ve tek fanlı soğutma var yani yine ısınan, throttle yapan çöp bir cihaz. Ya çevre birimlerinden kısıp A15 alacaksın ya da bütçe arttıracaksın. Gidip saçma saçma laptoplara paranızı kaptırmayın lütfen.

Anladım teşekkür ederim ayrıca Hepsiburada'dan ASUS TUF A15 modeli buldum sizce alınır mı?

Ürün linki:

Anladım teşekkür ederim ayrıca Hepsiburada'dan ASUS TUF A15 modeli buldum sizce alınır mı?

Ürün linki:

En ucuz Gaming.Gen.TR'de 41k fiyatında.
Bu laptopun Ryzen 5 7535HS modeli 5K daha ucuz aradaki fiyat farkına değer bir performansı yok aşırı ufak farkı var.

HP Victus serileri kronik sorunlu. Onun yerine farklı marka bir AMD işlemci tercih etmenizden yanayım.

Victus serisindeki sorunla ilgilendiğinizi görmüştüm hocam çok şikayet olduğunu söylemiştiniz HP bu sorunla daha çok ilgilendiğini söylemiş olsa da Victus'tan uzak duracağım şu an ASUS TUF A15 Ryzen 5 7535HS RTX 4060 versiyonuna sıcak bakıyorum ancak LOQ serisinde aynı fiyata daha güçlü bilgisayarlar var ama bu modeldede anakart yakma probleminden bahsediliyor konu hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünüp size danışmak istiyorum LOQ serisinde hx işlemcililerden uzak dursam yeterli mi yoksa LOQ almamalı mıyım? (bi konuda hp hiç almayın lenovo bi süre almayın demiştiniz sormak istedim)

Son düzenleme:
En ucuz Gaming.Gen.TR'de 41k fiyatında.
Bu laptopun Ryzen 5 7535HS modeli 5K daha ucuz aradaki fiyat farkına değer bir performansı yok aşırı ufak farkı var.

Victus serisindeki sorunla ilgilendiğinizi görmüştüm hocam çok şikayet olduğunu söylemiştiniz HP bu sorunla daha çok ilgilendiğini söylemiş olsa da Victus'tan uzak duracağım şu an ASUS TUF A15 Ryzen 5 7535HS RTX 4060 versiyonuna sıcak bakıyorum ancak LOQ serisinde aynı fiyata daha güçlü bilgisayarlar var ama bu modeldede anakart yakma probleminden bahsediliyor konu hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünüp size danışmak istiyorum LOQ serisinde hx işlemcililerden uzak dursam yeterli mi yoksa LOQ almamalı mıyım? (bir konuda HP hiç almayın Lenovo bir süre almayın demiştiniz sormak istedim)

Genel olarak LOQ'a bulaşmanı önermem. AMD işlemcilerde yaşanma ihtimali aşırı düşük ama küçükte olsa var olasılık.

Fiyat 48k? 37klık ürüne bütçemi aşıyor diyordunuz? Attığınız bu model alınmaz çok pahalı. Onun yerine benim attığımı alın hem işlemcileri arasında oyun performansı olarak fark yok hem de fiyat farkı çok var.

Cevre birimleriyle beraber 37klık laptop bütcemi aşıyordu ama cevre birimlerinden kısıp bütcemi biraz artırınca cevre birimleriyle beraber ASUS TUF A15 alabiliyorum ayrıca RTX 4060 laptop ortalama kac yıl götürür (not: Coğunlukla The Last of Us Part 1 gibi oyunlar oynuyorum)