QetLuin

Uzman
  • R5 7640HS
  • RTX 4060
  • 16 GB RAM
Valorant 180'lere kadar düşüyordu. Driver 0 temiz kurulum yaptım nvcleanstall ile 300'lere çıktı ama bu laptop için az gibi. Isınma sorunu yok, kaldırdım PC zaten, stant var. Format da yeni attım. Diğer oyunlarda da düşüyor artık. Driver kurunca daha iyi oldu ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu ne zaman aldın ve en son ki termal bakımını ne zaman yaptın? Afterburner ya da herhangi bir programla dereceleri kontrol et.

Laptopu ne zaman aldın ve en son ki termal bakımını ne zaman yaptın? Afterburner ya da herhangi bir programla dereceleri kontrol et.

Reis 2 yıl ooldu alalı hiç yapmadım ama altını hep kaldırdığım için hava alıyor ısınma sorunu yok işlemci 67'lerde gayet iyi değerler.

Düşüncem şu sanki az kullanıyor kendini ısı olmamasına rağmen. %100 de değil güçlü işlemci zaten ama %60tan bir anda %10 lara düşebiliyor.

Reis 2 yıl ooldu alalı hiç yapmadım ama altını hep kaldırdığım için hava alıyor ısınma sorunu yok işlemci 67'lerde gayet iyi değerler.
Dostum o zaman normal. İşlemcinin 67 derecede olması onun tam performansta çalıştığı anlamına gelmiyor. Termal bakım yaptıktan sonra düzelir büyük ihtimalle.