jamesdoakes

Çalışkan
Dün akşam normal bir şekilde kapattığım laptop bu sabah hiçbir şekilde tepki vermiyor. Sadece güç kablosu girişinin yanındaki beyaz ışık yanıyor. Kabloyu başka prize takmayı denedim. Pilde çalıştırmayı denedim. İnternette yazan 15 saniye güçe basılı tutup tekrar çalıştırma vesaire gibi yöntemleri de denedim ama hala tepki yok. Bu sorunu yaşayıp başka şekilde çözebilen var mı? Yazarsanız sevinirim. Yoksa direkt servise mi yollamalıyım hala garantisi var. Ufaktan hall sensör sorunu da başlamıştı ama Windows güç ayarlarından kapağı kapatınca ne olacağını seç ayarında hiçbir şey seçerek engelliyordum. Sıcaklıkları da normaldi kolay kolay hem CPU hem GPU 80 dereceyi geçmiyordu. Ama bazen donup ekranın kitlendiği ve hiçbir şeyin tepki vermediği güç tuşundan kapatıp geri açmak zorunda kaldığım oluyordu. Fanlar vs dönmeye devam ediyor ışıklar yanıyor bilgisayar tepki vermiyordu hiçbir şeye. Acaba bağlantılı olabilir mi diye düşündürdü.

Garantisi oldugu icin garantiye gondermeni tavsiye ederim. Buyuk ihtimal ya batarya problemi veya anakart bozulmustur. Tabi BIOS pilini ve bataryayi cikarip BIOS reset denemek lazim ama garantisi oldugu icin gerek yok.